Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

Primul camping pentru nudisti din Romania

Primul camping pentru nudisti din Romania este preconizat sa se deschida in anul 2016 in localitatea 23 August, in proximitatea taberei.

Dupa cum va aduceti aminte am deschis acum ceva vreme un topic prin care va invitam sa sugerati o eventuala locatie pentru un astfel de proiect, sper ca in toamna sa incep demersurile pentru obtinerea autorizatiilor necesare, este o activitate grea prin prisma faptului ca terenurile din zona sunt inca situate in extravilanul localitatii iar utilitatile sunt ,,in lucru''. Sper ca 2016 sa fie un termen realist pentru a incepe activitatea.

Informatii depre localitatea 23 August:

-localitate limitrofa Marii Negre situata langa statiunea Olimp (1km) si la cca 3 km de statiunea Costinesti.

-localitatea este deservita de drumul DN39 Constanta-Mangalia si calea ferata Constanta -Mangalia, existand si o halta in acest sens.

-zona are un caracter deosebit prin prisma cadrului natural, aici existand doua lacuri limitrofe plajei, cateva restaurante de buna calitate si chiar un mic domeniu viticol dar si Padurea Comorova

-accesul la plaja este unul bun

-destul de aproape de noul paradis nudistic din zona Costinesti Golful Francezului

-se lucreaza la aducerea utilitatilor in zona considerata cu potential turistic.

 

Amplasamentul locatiei pregatite pentru camping asigura vizibilitate buna la mare si lacuri fiind situat pe deal, si este izolat de zona construita

 

Pareri, intrebari ?

 

Aici o fotografie aeriana cu zona 23 August:

 

  Cu utilitatile se rezolva usor ,in zona urmand sa apara complexul hotelier BLAXY . De mai multi ani se incearca acest lucru si pana cand ai nostri guvernanti nu s-au apucat de treaba sa ii ajute pe investitori prin asigurarea utilitatilor lucrurile au tergiversat.

  Zona care este in poza este zona cherhanalei .Momentan nudismul se practica putin mai "la deal",la un golfulet distanta unde sunt barcile de pescuit.Daca ai reusit sa iti faci cartile sa deschizi asa ceva acolo unde arata poza ,inseamna ca ai ceva relatii serioase,esti exact la marginea complexului BLAXY :P

Sugestii ! :-)

Lion, daca poti,da-i drumul repede la treaba,macar fa un tarc oficial,unde sa nu intre picior de textilist...Un fir textil daca are pe el va fi cotata ca imbracaminte si ii va interzice accesul.Accesoriile gen bratari,cercei,etc,nu se pun la interdictie :-)).Abia astept,locatia e frumoasa,o cunosc destul de bine,plaja la fel.Pana la urma,nici nu mai conteaza,faceam eu naveta de cel putin 50 km pe zi la mare ca sa pot face nudism cu nevasta-mea.Sigur ca,cu cat sunt mai la indemana utilitatile,cu atat mai bine,pt ca ,altfel,trebuie sa ne privam de berea rece ziua...Destul induram traficul infernal din cursul anului,ca sa iti mai doresti si in concediu sa stai la volan zi de zi.

Mult noroc,sper sa fie cat mai repede

lion cu cat mai repede cu atat mai bine , mai ales daca locatia este cea din poza este superba ai si mare si lacuri

 

Sugestii ! :-)

Lion, daca poti,da-i drumul repede la treaba,macar fa un tarc oficial,unde sa nu intre picior de textilist...Un fir textil daca are pe el va fi cotata ca imbracaminte si ii va interzice accesul.Accesoriile gen bratari,cercei,etc,nu se pun la interdictie :-)).Abia astept,locatia e frumoasa,o cunosc destul de bine,plaja la fel.Pana la urma,nici nu mai conteaza,faceam eu naveta de cel putin 50 km pe zi la mare ca sa pot face nudism cu nevasta-mea.Sigur ca,cu cat sunt mai la indemana utilitatile,cu atat mai bine,pt ca ,altfel,trebuie sa ne privam de berea rece ziua...Destul induram traficul infernal din cursul anului,ca sa iti mai doresti si in concediu sa stai la volan zi de zi.

Mult noroc,sper sa fie cat mai repede

 ritz berea rece se pastreaza foarte bine ingropata in nisip si pui niste apa din mare peste ea iar daca mai cumperi si niste gheatza e bestiala sta toata ziua rece numai sa ai suficienta bere )))))))

Multumesc pentru sugestii. Dupa ce am analizat atent locatiile propuse de voi m-am gandit sa aleg ceva boem dar sa fie la mare, ca pana la urma plaja nu trebuie sa fie batuta in cuie, poti sa te cazezi aici in camping si  sa stai in fundul gol toata ziua dar plaje sunt destule.O sa avem si piscina si terenuri de sport, nu va fi doar un camping propriu-zis. Avand masina la dispozitie de aici se poate pleca spre Costinesti, Eforie, 2 Mai sau Vama Veche pentru o zi de plaja, localitatea 23 August fiind situata convenabil de toate aceste plaje. Daca nu, cu trenul sau cu piciorul, 3km pana la Plaja Golful Francezului nu cred ca este asa mult.

Eu sunt hotarat pentru zona pentru ca personal o consider excelenta, sper sa nu existe impedimente de la autoritati. Pana in toamna sper sa obtin si finantare pentru a incepe toate demersurile, chinuitoare deatfel. Am nevoie de nervi tari si noroc.

Alte cateva informatii:

suprafata totala supusa proiectului: 10000mp

target principal: nudismul in familie

Ritz: pana la urma exista si resurse de energie alternativa, dar e ceva mai scump. Si cafeaua la panou solar e buna....

Vali2, in poza Blaxy Resort e in partea stanga, intre plaja si lac. Locatia pentru nudisti va fi in dreapta in spate la padurea aia spre localitatea 23 August, in zona deluroasa. Halta de tren este la cca 1km. Personal, avand in vedere ca vorbim de un camping, prefer o zona neinundabila dar si cu vedere frumoasa.

P.S. Poate cineva sa puna un sondaj de opinie pe site ca sa vedem cate voturi primim pentru locatie (fotografie) ? Va rog daca se poate...

Am pus aici http://comunitate.ronudism.ro/m/poll/&action=show_poll_info&id=13 un sondaj, la ceva interval voi reveni cu alte intrebari pentru a ma ajuta in munca depusa.

Stiu toata zona finnd de aici ,din Mangalia.Eu doar te avertizez ca este foarte greu sa intri peste cherhanaua aceea (ma indoiesc ca o vand oamenii aceia) si restaurantul cu piscina de langa care au alti proprietari.Cherhanaua este productiva pe timpul verii ,este plin cam tot timpul si doar ce au facut si parcarea pentru eu.

 Un mare dezavantaj acolo este ca este o zona inundabila in extrasezon.In partea dreapta insa ,dupa ce treci decladirile parasite de administratie ajungi la o pensiune si ceva cladiri sa zic asa ale pescarilor din zona si unele mici proprietati particulare.Prin acea zona se poate face ceva ,plus ca sunt plaje salbatice care trebuiesc curatate de scoica dar sunt din domeniul "altfel" .Acolo ,intradevar,este o zona cu potential pentru asa ceva !!!

Vali2. am sa iti explic: terenul este deja in proprietate, se afla pe un deal si nu are treaba nici cu cherhanaua nici cu plaja pentru ca la el se ajunge pe drumul care duce spre sat. Deci nu exista niciun impediment de acest fel, terenul se afla in dreapta cladirilor parasite si nu este in zona inundabila, ci din contra.

Este excelent atunci :)

sunt din ct poti sa te bazezisi pe mine

Felicitari pentru pasul facut. Suntem alaturi de tine, in special cand va fi nevoie de promovare :)

SI acum daca te putem ajuta cu ceva, nu ezita sa ne contactezi.

Succes!

"www.ronudism.ro"

Lion, cum mai merge dezvoltarea campingului?

"www.ronudism.ro"

Dezvoltarea este in stand-by, pentru ca cineva comaseaza terenuri in zona, si inca nu se stie ce se va intampla acolo.(dezvoltare turistica sau de alta natura).

Daca 23 August pica dintr-un motiv sau altul, mai sunt si alte variante de rezerva, insa nu este cumparat teren.

Apoi la 23 August am pus si problema utilitatilor, primaria are proiecte si planuri demarate in zona , insa deocamdata sunt doar la nivel de documentatie, licitatie s-a facut pentru canalizare, electrificarea si drumurile nu sunt inca incepute. Tot primaria ar trebui sa elaboreze planul urbanistic zonal (puz) , ca sa vedem cat lasam pentru strazi, alei si utilitati din suprafata terenului.

Zona propusa pentru realizarea campingului din localitatea 23 August jud. Constanta este in aceasta foto, in apropierea merigar east: http://dzogchen.ro/ro/galerie-foto/

Zona de camping merigar: 

Vedere spre lacul Tatlageac dinspre locatia propusa pentru camping naturist : http://www.ici-colo.ro/2012/12/Tibet-calatorii-spre-Tibet-3.html

Locatia in Google Earth: http://www.panoramio.com/photo/113856723

Zona este inalta, vederea spre lac si mare.

Aveam impresia ca este cumparat terenul deja. :)

"www.ronudism.ro"

Terenul este achizitionat deja la 23 August, dar in cazul in care proiectul aici cade din diverse motive, trebuie schimbata locatia (probabil si localitatea) si trebuie cumparat un alt teren.. Locatia campingului este chiar langa Merigar East, exact cum am spus in postarea anterioara.

Interesantă idee. Succes. 

Ce se mai aude cu campingul? Eu am inceput deja sa caut cazare, dar as fi interesat de o astfel de experienta ....

Banuiesc ca nu se pune problema sa fie ceva anul viitor in camping.

"www.ronudism.ro"

Felicitarile noastre si speram sa reusiti. Indiferent unde .... atata vreme cat va exista :)).

Proiectul este blocat deocamdata de lipsa de infrastructura(acces si canalizare), desi s-au tras de curand gaze in apropiere. Ori mai stam ori facem in alta parte, vedem

Dar nu tot pe acolo se construieste mega-hotelul de j'de mii de stele...?

 

Dar nu tot pe acolo se construieste mega-hotelul de j'de mii de stele...?

 Ba da, dar hotelul e pe partea cealalta a lacului. Cica vin utilitatile si la noi,

dar inca nu se stie cat mai dureaza.

Noi asteptam cu nerabdare :)

"www.ronudism.ro"

noutati ?

acum se mai lucreaza? daca stie cineva concret de la fata locului sau sa abandonat proiectul?

soare

Bună dimineața!

Ce știți avem camping naturist în România? 

Bună nu avem si nici nu o sa avem în viitorul apropiat !

In aceasta vara ARN incearca sa inchirieze o saptamana cam prin luna august un camping micut de la mare pentru comunitatea naturista.

 

Vom reveni cu informatii cand vom avea mai multe detalii.

 

wink smile

Super.

Din pacate restul incercarilor nu au avut succes.

Ar fi un inceput bun

"www.ronudism.ro"

 S-a postat pe sectiunea dedicata ARN ultimele informatii despre incercarea realizarii unei tabere naturiste.

 

Linkul este aici.

In aceasta vara ARN incearca sa inchirieze o saptamana cam prin luna august un camping micut de la mare pentru comunitatea naturista.

 

Vom reveni cu informatii cand vom avea mai multe detalii.

 

wink smile