Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE
 

Prietenia intre membri acestui site

Noi suntem un cuplu care am abordat acest site pt a gasi si a intalni si a ne face prieteni alaturi de care sa putem socializa si  iesii impreuna,am constat cu amaraciune ca prieteniile aici se leaga f greu,lumea este f reticienta,exista f multa neincredere,chiar si abordarea este f greoaie,nu stim ce sa mai credem,grupurile de prieteni s-au inchis si noi am ne-am inscris f tarziu ?,noi suntem f bine intentonati,niste persoane simple,cu f mult bun simt carora le place sa faca nudism .Am observat pe plajele din alte tari ca oamenii care practica nudismul sunt f deschisi si prietenosi ,am propus la un moment dat un revelion nud care bineinteles ca nu sa concretizat cu nimic. NU dorim sa suparam chiar pe nimeni cu postarea noastra ,si ne cerem scuze daca chiar a fost o imresie gresita  de care noi ne-am lovit.

 

In Bucuresti , si in apropiere, sunt multe cupluri de nudisti , oameni super de treaba si cu siguranta veti gasi oameni cu care sa socializati . E o zona cu multi nudisti , surprinzator ca nu ati gasit persoane apropiate pana acum.  Poate , odata cu venirea toamnei , cand oamenii nu mai au unde iesi , sa socializeze mai mult .  Mult succes . De revelion nud si noi suntem interesati . 

Nu știu ce să zic. Poate e greu ca toată lumea să-și poată planifica concediile/ieșirile în același timp. Nudismul are și o componentă de spontaneitate lejeră, fără o organizare strictă. De pildă la 2 Mai, unde am mers cel mai des în ultimii ani, pe măsură ce se apropie septembrie, pe plaja de la fostul Nudy Bar nudiștii tind să devină majoritari. Unii se cunosc între ei de mai mulți ani, alții doar din vedere, uneori te saluți din cap cu cîte unii, alteori mai legi o vorbă, totul firesc, fără vreo obligație. La fel prin alte locuri pe unde am mai fost. Unde am văzut nudiști, acolo m-am sau ne-am pus și noi, fără a fi intruzivi. Dacă se leagă vorbele prin preajmă - bine, dacă nu - iarăși bine și fiecare își vede de nudul lui, ca să zic așa. :))

 

Eu m-am înscris de curînd pe forumul ăsta, deși practic nudismul din copilărie (așa am fost educat), în speranța că mai aflu informații utile. Dar văd că forumul are și o componentă ambiguă, mulți utilizatori au profiluri ca de pe situri de dating sau swing: poze cu „organe” la vedere (la unii/unele din toate pozițiile), precizarea cu ce „caută” (bărbat, femeie sau cuplu) sau chiar setări de confidențialitate prin care doar utilizatorii de un anume sex să poată vedea detalii despre utilizatori. Ce legătură are asta cu nudismul? Ce face fiecare în particular e treaba lui, dar e puțin bizară abordarea. Prin urmare, ce să înțelegi sau cum să socializezi, cînd cineva ți-o taie de la început, prin maniera de prezentare? Dacă ești femeie singură și abordezi bărbați sau cupluri, o să creadă lumea că altceva cauți. Dacă ești bărbat singur și abordezi cupluri sau femei sau bărbați - iarăși își pune lumea mii de întrebări. Dacă ești cuplu și precizezi că vrei să socializezi doar cu cupluri (și, eventual, femei - clasic, haha!), normal că nu te abordează nimeni.

 

Eu n-am precizat nimic la „caut” și mi-am pus fața reală la avatar, nu mădularul, fiindcă sînt de părere că orientarea și preferințele sexuale n-au nimic de-a face cu nudismul. Sau: nudismul e una, iar ce face fiecare în particular e treaba fiecăruia.

 

Pe mine mă găsiți la 2 Mai, începînd de mîine.

Total de acord cu ce spune geosorin. Este intr-adevar, ciudat sa ai posibilitatea sa optezi la propriul profil ce anume cauti (barbat, femeie, cuplu) chiar daca la info se specifica faptul ca e vorba de discutii. Dar, cine sta sa citeasca asta?

Pe de alta parte, ca sa revenim la subiect, multi se feresc sa inchege prietenii prin intermediul forumului deoarece se tem ca sint abordati pentru sex. Sau tin foarte mult sa ramina anonimi si s-au inscris aici pentru informatii despre locurile unde se poate face nudism.

Opțiunea cu "caut" se poate elimina dar a rămas pentru ca multi au spus ca vor sa își exprime în profil cu cine doresc sa socializeze. "Noi preferam doar cu cupluri pentru ca nu avem nimic în comun cu bărbații singuri" Nu foarte în spiritul naturismului dar.  ....

Sper ca nu sunt profile cu "mădularele " la avatar,  eu nu le am observat.

Orice nu are legătură cu nudismul este indicat sa fie reclamat printr un mesaj privat către contul admin.

 

"www.ronudism.ro"

Sunt foarte multi barbati care pe acest forum cauta doar "actiune". Multi confunda naturismul cu sex gratuit.

Acesta a fost motivul pentru care mi-am suspendat contul prima data. Pentru mesaje obscene si propuneri indecente.

Este normal cred eu ca anumite persane sa fie reticente. 

Plus ca de multe ori scri mesaj privat si nu primesti nici un raspuns. Aici probabil (fac referire la cazul meu) faptul ca sunt barbat singur. Ma rog, la Ocna sibiului merg in general cu o prietena care nu are cont insa.

 

 Mihaianca415, același lucru l-am simțit și eu când am intrat pe acest site și după o lună eram gata să imî sterg contul,dar m-a convins cineva sa nu renunt(imi pare rau că nu am mai putut prelungi vacanta cu trei zile că ne-am fi văzut).

 Pâna la prietenie,e cale lungă,...dar la mai multa comunicare cam toți ne așteptam. Nu se întâmplă asa deoarece,asa  cum s-a zis mai sus, multi inteleg altceva prin naturism, sunt multi care caută altceva aici și se manifesta agresiv și obscen cu ceilalți si așa e greu să reușești să comunici normal si în cadrul si specificul site-ului.De aceea și eu la"caut"nu am bifat bărbat. Nu am nimic cu bărbații,din contră, cu barbati am socializat cel mai mult și pe site si pe plaja.

 În concluzie,ne rămâne să avem răbdare și vom afla si persoane cu care sa facem nudism, ...doar nudism!

Din pacate la noi in tara inca nu exista o cultura cu privire la nudism, iar marea majoritate a oamenilor asimileaza nudismul cu alte activitati de natura sexuala. Prin urmare foarte multi nudisti (in special cei care ocupa cate o functie pe la vreo institutie publica sau care lucreaza in invatamant) sunt reticenti si incearca sa nu iasa in evidenta, pentru a nu fi recunoscuti de vreun cunoscut si sa se afle ca ei practica nudismul si sa aiba parte de repercusiuni.

Noi, de exemplu, am preferat sa bifam "barbat" iar in descriere am trecut ca sunt singur, deoarece sotia ar avea mari necazuri daca s-ar afla ca practica nudismul, de aici si lipsa noastra de comunicare pe site.

Foarte tari discuțiile de aici de până acum. Foarte mulți oameni faini, sunt onorat că vă cunosc - așa, virtual. 

În ceea ce privește tristețea inițială a cuplului Mihai și Anca, ce pot spune, au parțial dreptate. Noi de exemplu atunci când mergem la plajă avem politica pe care au mai descris-o unii utilizatori pe aici: ne așezăm la plajă, ne vedem de treaba noastră, dacă cineva intră în vorbă cu noi, desigur, legăm comunicări, apoi prietenii. Noi nu suntem genul care sparge gheața și să ne băgăm noi în seamă, mai ales că se pot observa destul de lejer că sunt și oameni care vin la plajă (la nudism) de puțin timp, unii având atitudini rezervate, caz în care le respectăm rezerva. Mihai și Anca, am motive să cred că odată am stat pe lângă voi la plajă la Golful Francezului, nu sunt sigur că voi erați, dar eu așa cred. Deși am presupus că v-am recunoscut, mi-am văzut de treaba mea, dar asta nu înseamnă că am ceva cu voi. :)) Pentru cine dorește să interacționeze mai abitir cu mine pot fi găsit și pe facebook cu același pseudonim pe care îl folosesc și aici.

Nu am rămas prieten cu toți nudiștii cu care am interacționat, am avut și experiențe destul de bizare (cu unii) sau pur și simplu aveam opinii diametral opuse (adică am întâlnit și nudiști care propagau cu lejeritate șovinismul, separatismul și alte asemenea chestii antiromânești - ceea ce îmi repugnă fantastic) sau cu alții pur și simplu nu prea am dialog fără o explicație anume. Am întâlnit aici pe site și persoane de orientare homosexuală care pur și simplu stăteau ca timbrul pe scrisoare pe mine, diversele „atenții” pe care le primeam fiind onorante probabil, doar că nu le înțelegeam eu ca atare... În fine, eu nu am nimic nici împotrivă dar nici în comun cu homosexualitatea. Apoi, tot din categoria prieteni cu atitudini bizare pe care nu le-am înțeles niciodată se numără și unii iluștri membri activi din acest site, care brusc, după ce ne-am văzut odată la o plajă în 2 Mai mi-au transmis că sunt securist acoperit (am râs vreo 3 zile) și PSD-ist și mai știu eu ce și mi-au dat cu flit. Fără nicio explicație sau altceva din care să reiasă unde am greșit. :)))) 

Există așadar o gamă largă de opțiuni atunci când vorbim despre prietenia între nudiști. De la oameni cu care mă întâlnesc an de an la 2 Mai (locul meu preferat de nudism) la acțiuni bizare inexplicabile și drastice am trecut prin toată gama de trăiri. Din toate am ieșit mai bogat cumva, chiar dacă la momentul respectiv am fost destul de marcat de absurdul unor situații.

Eu sunt destul de deschis la dialog. Recunosc franc că mesajele sosite de la domni cu penisurile belite la profil sau cu altfel de nuduri „expresive” mă inhibă fantastic la comunicare. Apreciez MAXIM atitudinea celor care aleg să pună la profil o poză cu fața lor. Mi se pare că fac parte din categoria celor care pot aduce ceva pozitiv mișcării nudiste din țărișoara asta. 

Altfel, ce să zic, folosim forumul ca să ne cunoaștem, iar dacă unii nu răspund la mesajele bine intenționate, nu vă supărați prea tare.

slabut....nu mai e lumea care era odata...sa zica tovarasul Sorin ce episoade incendiare erau seara de seara aici....acum?....multora le e si greu sa raspunda la salut,,,,a era sa uit....pula nu raspunde la salut....aia cred multi ca ii reprezinta:))) si vorba lui Eugen cui nu ii convine...MUIE PSD :))

Si unde sunt oamenii aceia astazi? De ce nu mai sunt pe site?

au fost "agasati" cu fel si fel de mesaje din partea altor membrii...sau altii pur si simplu s-au saturat ...oricum cine a vrut sa faca pasul si in realitate l-a facut...dar multi au ramas anonimi in spatele unui monitor..

Sau unii au uitat ca mai au cont aici ! Oricum slaba miscarea pe site de unde atata prietenie din partea unora daca intra o data pe an sau mai rar ! E un punct de vedere tratatil ca atare ! 

 

...cui nu ii convine...MUIE PSD :))

 :))))) De ce nu zici că ești cu #M---? Asta explică multe. ;)

 

au fost "agasati" cu fel si fel de mesaje din partea altor membrii... sau altii pur si simplu s-au saturat... oricum cine a vrut sa faca pasul si in realitate l-a facut... dar multi au ramas anonimi in spatele unui monitor...

 Exact! Cine a vrut să își facă prieteni și în viața reală și-a făcut, a mers la întâlniri, au fost împreună la plajă, etc. 

Iar la plajă, cine a vrut să intre în discuții a intrat. 

Bun pus punctul pe i.

Tinand cont de faptul ca nu exista loc unde poti face nudism decat in concediu la plaja ,

(deci ..odata pe an ), ne intrebam , ce subiecte  de discutie ar putea avea doua cupluri

de nudisti prietene , in tot cursul anului .Poate de la nudism , ajung la swing si atunci pot

avea subiecte  de discutii si activitate tot anul.

Probabil aceleasi discutii pe care le porti cu cuplurile de prieteni actuali. De ce ar fi diferite subiectele de discutie ?

Ce discutii ai cu alte persoane prietene? sau te gandesti ca devii prieten cu cineva doar pentru ca este nudist?

"www.ronudism.ro"

alberto, eu am fost nudist toata viata mea insa pe plaja e al 3-lea an cand ajung. Pana acum 3 ani m-am bronzat nud pe bloc, la padurea de la marginea orasului, in curtea de la tara, intr-o vara chiar in mamaia in larg cu caiacul. Daca esti nudist gasesti locuri, nu te limitezi doar la un concediu si daca gasesti mai multi oameni cu care sa faci asta ai cu cine  sa schimbi o vorba, joci o tabla, pasezi o minge, faci un gratar samd... Intre activitatile nudistilor si textilistilor singura diferenta e ca unii asa zisi nudisti au derapaje pe nisip, in vazul tuturor. Sex in apa se face pe tot litoralul nu doar la nudisti, fiecare turist se uita stanga-dreapta indiferent ca e singur sau cu partenerul. O persoana urata cu spume sau frumoasa foc va atrage intotdeauna privirile celorlalti indiferent ca e in supermarket sau la nudisti. Asa ca voi, cuplurile, cei care ar trebui sa fiti baza cercurilor de nudisti dar nu socializati decat cu alte cupluri sau de preferat doar cu femei singure meritati toate derapajele tuturor descreieratilor. Atata timp cat suntem imprastiati ne meritam soarta!!!