Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

Plaja langa Bucuresti

Se poate face plaja aproape de Bucuresti, la aproximativ 70-75 Km, in localitatea Gostinu- jud. Giurgiu, la Dunare. Este o plaja cu o lungime de 1,3-1,5 km si foarte lata. La capetele plajei se poate face plaja nud de voie. Chiar daca cineva trece pe acolo, stie sa pastreze discretia si intimitaea nudistilor

Ai fost vara aceasta?

"www.ronudism.ro"

La cați bădărani si dobitoci vin inclusiv cu căruțele pe acolo, nu credem ca e o zona indicata pentru nudism. Poate daca găsiți o zona mai retrasa, ferita de ochii celorlalți, acolo ar merge sa faceți nudism, dar pe plaja principala unde manelele duduie la maxim, nu va recomandam. Pe plaja aia vin o grămadă de oameni ai căror idoli sunt Guta si Salam, așadar va imaginați cat de open mind si de deschiși spre nudism si nudiști sunt acei oameni. Nu spunem ca toți ce merg acolo sunt așa, dar o mare parte din ei se încadrează in tiparul acesta si nu credem ca v-ați dori sa stați dezbrăcați lângă astfel de oameni.

Ca impatimit al locului respectiv, pot sa va spun asa:

Plaja consacrata despre care se vorbeste, este intr-adevar un focar de coca-party. Daca esti naturist (nu neaparat si nudist convins 100%), evita acel loc. Este galagios, destul de mizer si foarte aglomerat. Noi l-am poriclit Gostinesti :))) iar porecla spune tot. 

Dar... exista viata si dupa Gostinesti. Cel mai la indemana, se poate traversa pe jos (cand apa -conform afdj.ro- scade la Giurgiu sub 100 cm) pe insula mica, nou formata (cum stai cu fata la dunare, pe plaja coca, in stanga 200m). Aici gasesti locuri tari de plaja si cort. Atentie la scaldat! apa este aparent mica dar de la an la an se formeaza grinduri subacvatice imprevizibile. Nu sunt curenti mari, dar trebuie sa sti sa inoti daca vrei sa te aventurezi. Eh, si acum, partea care imi place: La 4 km in josul Dunarii, se gaseste insula Lungu. Ei bine, vara aici se afla un adevarat paradis tropical. Lipsita de vizitatori, insula intinsa pe vreo 4 km si lata de 1, ascunde o jungla de o frumusete paradisiaca. Din pacate, nu se poate ajunge pe ea, decat cu barca si cu permis special de sedere. Mai sunt locuri si pe traseu, dar greu accesibile din cauza drumului care se inunda sistematic, iar eu, personal, posesor de barca fiind, nu m-am zbatut sa le exploatez, avand abunament pe Lungu :)

Succesuri! (dupa cum a spus un mare filozof contemporan, din pacate inca in viata)

Eu am facut plaja nud la Gostinu in partea stanga a plajei, la vreo 300 de metri de centru plajei, de unde sunt gratarele de mici.

Prima data cand am facut eram singur. Intre plaja normala si plaja unde am facut eu nudism sunt niste salcii pletoase si nu te poate vedea nimeni, Mie mi-a placut foarte mult, apa foarte calda, nisipul foarte fin si foarte curat, nu exista scoici sau altele sa te tai la picioare cand intri in apa. Plaja destul de larga, ai loc sate plimbi gol pusca pe plaja cat doresti. Am facut plaja de la ora 12.00 pana seara la ora 19.00, nu am avut nicio inhibitie. 

A doua oara cand m-am dus, langa mine mai era doar un cuplu venit de la bucuresti care faceau doar plaja, dar care nu m-a deranjat cu nimic pentru faptul ca m-am dezbracat si m-a vazut gol pusca. A fost si mai bine a doua oara. La fel nu am avut nici un fel de inhibitie, grija, fata de ei.

A treia oara a facut iar nudism, tot in acelasi loc, venise undeva langa mine niste masini cu campinguri, corturi cu familiii etc. Nu au luat seama bine ce fac pt ca stateau mai mult la umbra, era foarte cald, in jur de 40 de grade.