Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

Plaja Tuzla

Salutare,

Imi poate oferi cineva informații actualizate despre plaja Tuzla? Se face nudism? Unde? E curată? Pietre in apa? Apa adânca? Orice altceva va trece prin minte...

Multumesc!

Nudism ? Sporadic, nu e ceva traditional, ci mai degraba o exceptie, plaja fiind destul de libera dar folosita in special de localnici sau de turistii din Eforie Sud. Evident ca fiind putini textilisti e loc si de nudisti. Sincer , nu am fost recent , dar avand in vedere ca weekendul trecut la Epava erau 2 nudisti, la Tuzla cred ca erau zero sau pe-acolo.

Insa Tuzla nu va mai fi o plaja necunoscuta, exista in zona un proiect care va genera aflux de turisti: restaurant - cherhana de 500 de locuri, debarcader, casute de cazare pe mare si alte treburi.

Evident ca nu va trece mult si va aparea si primul hotel dar si primele sezlonguri cu umbrelute. Zona vizata de proiect tine de la coborarea spre plaja si pana la Farul Tuzla, chiar in dreptul lui. Cam in 1-2 ani va fi gata, deci se va umple de turistii care cauta peste proapat servit traditional, dar si cazare.

Mulțumesc, căutam o plaja cu condiții mai ok decât Vadu dar mai liniștita decât Vama sau 2 mai. 

Apa curată, fără pietre, nisip fin.

Are cineva vreo propunere?

Pentru ca nu exista in Romania :)

Daca nu te deranjeaza privirile din strada atunci iti recomand Eforie :D

Indeplineste toate conditiile spuse de tine :D

"www.ronudism.ro"

Ia uite ce am gasit recent despre plaja Tuzla, pentru cei care vor cu auto si sa campeze...Niste impatimiti pun bazele primului camping pentru rulote din acesta localitate, este vorba despre Off-camping Tuzla ClubRV Romania, terenul fiind aproape de plaja (150m).

Aici gasiti si poze dar si alte detalii: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=165&t=8029&hilit=interes&start=100

Urmatoarea investitie trebuie sa fie o rulota :)

"www.ronudism.ro"

Pai doar nu un costum de plaja...

Mai știe cineva ceva despre Tuzla? De anul asta sau măcar anul trecut? Plănuiesc sa merg săptămâna viitoare câteva zile 

Acum 3-4 ani cand am fost, deja era populata bine, cu vreo 2 terase cu mancare si bautura, zone de sezlonguri, familii cu copii si 0 nudisti :). Ma dusesem cu mari sperante de plaja retrasa si aerisita dar nu ai unde sa faci nudism. Doar 2 adolescenti se bagasera dupa o cazemata si se bronzau dar a fost o exceptie, in restul zilelor n-am mai vazut pe nimeni.

mike013 acum 8 ani cand am descoperit noi plaja asta era un adevarat paradis pt nudisti.Singurul loc unde intalneai lume la plaja era unde sunt acum jeturile pt inchiriat.Plaja era mult mai lata,inca nu se facuse digul din lungul plajei.Cand am promovat locul aici pe site au fost oameni reticienti,era prea salbatic locul,prea fara facilitati-baruri,terase,etc.Acum toate aste sunt pe plaja Tuzla dar nudismul nu prea mai este posibil.Sfatul meu-daca gasiti o plaja salbatica,pustie nu o promovati daca nu vreti sa-o pierdeti.

 

mike013 acum 8 ani cand am descoperit noi plaja asta era un adevarat paradis pt nudisti.Singurul loc unde intalneai lume la plaja era unde sunt acum jeturile pt inchiriat.Plaja era mult mai lata,inca nu se facuse digul din lungul plajei.Cand am promovat locul aici pe site au fost oameni reticienti,era prea salbatic locul,prea fara facilitati-baruri,terase,etc.Acum toate aste sunt pe plaja Tuzla dar nudismul nu prea mai este posibil.Sfatul meu-daca gasiti o plaja salbatica,pustie nu o promovati daca nu vreti sa o pierdeti.

 

eu cred ca nu exista 'plaja salbatica" nedescoperita de catre turistii cu chiloti sau AZP-uri, manele, soacre, puradei si alte animale domestice pe langa casa omului......

 

Salutare,

Anul acesta a fost cineva la Tuzla? Cum este plaja? Se mai poate face nudism? A devenit foarte populata?

Eu merg la Costinesti din 22 august 10 zile,iar la plaja între Costinești și Tuzla.La Tuzla sigur nu se face nudism.Dar între Costinesti și Tuzla sunt mai multe plaje,mai mici,unde se face și nudism.Zone liniștite,apa curata lume civilizata.