Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

Nudism in cluj si imprejurimi

Salutare!

Acum ca a venit vremea buna, in afara de Baile Someseni, alte locuri faine in zona Clujului frecventeaza cineva?

De parca Baile Someseni ar fi un loc fain . In Cluj-Napoca nu exista locuri pentru nudism . 

Nu am zis ca e loc fain - doar e singurul de care stiu:))

Baile Someseni sunt un loc foarte bun pt nudism,acum depinde de mai multe aspecte.Personal frecventez locul de aproximativ 10 ani,si am avut si zile linistite dar si zile neplacute in acest loc.Pentru o iesire reusita la plaja,in cazul cuplurilor,eu recomand o iesire in numar mare.Alte locuri pentru nudism in jurul Clujului sunt-pe orice deal sau margine de padure mai retrase se poate face plaja nud.

Pentru cei din Cluj,si din imprejurimi,interesati de iesiri la plaja nud.Va propun o iesire,sau mai multe,in acest sfarsit de saptamana si in perioada zilelor libere de 1Mai.Pentru aceste iesiri va propun doua locatii,la alegere.Prima ar fi Baile Someseni-avantajele acestei locatii ar fi accesul usor si existenta apei,de baut si pt udat.Dezavantajul major este prezenta unui numar mare de persoane care nu au imic cu nudismul-pescari,tigani,oameni care vin sa-si spele masina etc.Azi am intalnit acolo doi muzicanti,un saxofonist si un acordeonist,care cantau .A doua locatie este un platou,langa o padure,la marginea orasului.Accesul nu este dificil,se face din soseaua de centura a orasului.Avantajul acestui loc este gradul de intimitate.Nu se poate spune ca locul este pustiu,mai sunt oameni care frecventeaza locatia,dar spatiul este destul de mare.Dezavantajul major este lipsa apei,trebuie adusa de acasa.Astept raspunsuri din partea celor dornici de o iesire la soare,la un gratar,o bere.

Eu cel mai probabil o sa deschid sezonul anul acesta la Baile Someseni pe 1 :)

La Baile Someseni s-a deschis deja sezonul,e plin de baieti veseli in cautare de senzatii tari.Sunt si persoane care fac doar plaja.

 

Ma gandeam eu ca deja a iesit lumea - eu ziceam de "sezonul meu" :))

Oricum ma bucur ca e animat deja locul. 

salut , mereu am stat nud acasa vreau sa merg si in ceva loc mai populat putin , sa stau la soare :)) 

Kristal Garden Cluj, doar cu rezervare prealabila.

Da, uitasem de kristal , dar acolo persoanele supraponderale, ca noi, nu se incadreaza in peisaj. :) Pentru cei slim , da , e  o locatie super , mai ales ca are piscina si nici nu costa mult intrarea . 

Kristal Garden nu mai exista,pentru o corecta informare.Acum se numeste pensiunea La Villa.Tot pt o corecta informare Kristal Club a fost un club de swing,iar intrarea pe timpul zilei era-100 de roni pt barbat singur,200 de roni pt cupluri si gratis pt femei singure.Marea problema a fost ca nici o data nu iti raspundea nimeni la telefonul de contact.Povestea cu loc de facut nudism este o abureala.

 

A mai descoperit cineva locatii aproape de Cluj? Sau judetele limitrofe? Ms.

A mai descoperit cineva locatii aproape de Cluj? Sau judetele limitrofe? Ms.

Buna cuplucj!Raspunsul la intrebarea voastra este ca la Cluj se poate face plaja nud in foarte multe locuri.Totul tine de preferintele fiecaruia,daca vrea sa faca nudism singur sau cu alte persoane.In jurul orasului sunt nenumarate locuri in care se poate practica nudismul-paduri,dealuri,maluri de apa.Un loc cu destinatie speciala pt nudism nu exista inca.

 

 

daca ne-ar lasa si vremea sa exploram ar fi super :))

Da , sunt o multime de locuri pentru nudism , cum ar fi tufele rosii , unde mergi pe jos pana iti iese limba de un cot ( dupa spusele altora ) si mai sunt baile someseni , un loc mega-infect  plin de oameni dubiosi . In Cluj  NU EXISTA  locuri pentru nudism . Ca se ascunde fiecare pe unde poate , e deja alta poveste . 

Napoca are dreptate. Eu unul nu pot numi o padure sau asezatul unei paturi dupa o tufa nudism. Asta o faci pe o plaja sau intr-un loc special anenajat, un camping ,inchirierea unei case de vacanta (nu in oras ) etc. 

 

Buna cuplucj!Raspunsul la intrebarea voastra este ca la Cluj se poate face plaja nud in foarte multe locuri.Totul tine de preferintele fiecaruia,daca vrea sa faca nudism singur sau cu alte persoane.In jurul orasului sunt nenumarate locuri in care se poate practica nudismul-paduri,dealuri,maluri de apa.Un loc cu destinatie speciala pt nudism nu exista inca.

 

 

 Daca ne luam dupa logica ta, vom descoperi ca Romania este tara unde ar trebui sa fie cele mai multe locuri pentru nudisti: orice camp, padurice, tufis e ideal pt. asa ceva. Oameni buni, noi am intrebat de locuri amenajate, sa fie ceva organizat si tolerat, locatie frecventata de nudisti, nu in spatele blocului!

cuplucj eu am vrut doar sa va raspund la o intrebare,pe care poate nici nu avea rost sa o puneti.Ce locuri amenajate special pt nudism sa fie la Cluj?Pana anul asta nu am avut o organizatie pt nudism.Am fost cred ca singura tara din Europa care nu avea asociatie de nudism-naturism.Clubul pomenit de profilul Napoca,era un club de swing.Povestea cu loc de facut plaja a fost o abureala pt promovare.Iar daca ne luam dupa definitia nudismului-naturismului orice camp sau padure este un loc unde se poate face nudism.Pentru profilul Napoca-d-nule Remus noi ne cunoastem personal asa ca daca vrei informatii corecte despre locurile pe care le-ai pomenit poti sa ma intrebi personal.La padurea Tufele Rosii se poate merge cu masina,daca vrei pana la locul de plaja.Baile Someseni este un loc infect doar din cauza ca sunt frecventate cu precadere de persoane de orientare gay,care nu se stiu comporta.Nu blamez toata comunitatea.Din alte aspecte locul nu este nici mai rau nici mai bun ca o alta locatie.Este frecventat si de cupluri,ce e drept in numar mai mic si este poate cel mai vechi loc din Cluj unde se face nudism.Poate ca in loc sa punem etichete negative ar trebui sa ne implicam mai mult si sa incercam sa facem un loc special pt nudism la Cluj.

Aici sunt discutiile despre jud. Cluj , discutii publice.  Pentru cele individuale , exista mesagerie . 

Salut, primul post. Suntem si noi curiosi. La Someseni nu e plin de indieni? Langa centura, unde anume ar fi? Multumim.

Am cautat daca ar fi la ceva bai din judetele vecine dar nu am gasit nimic.

Oare cum se ajunge cu masina la tufele rosii? Se poate de pe centura?

Si noi am fi interesati, ne poate spune cineva locatia exacta? Eventual un screenshot google maps cu insemne? Si cine frecventeaza, cupluri, barbati, femei...Este sursa de apa? Plus ce informatii mai sunt utile. Ms