Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

Nudism in Jud Mures

Am gasit 2 locatii pe internet unde sunt specificate zone pentru nudisti. Poate cineva sa ne dea mai multe detalii despre aceste zone ?

Strandul Apollo

Strandul Ideciu de Jos

la strandul Apollo am auzit ca este f misto.......de celalalt nu am auzit...anul asta vreau sa merg si eu ......

Pe strandul Apollo o sa incerc saptamana asta, daca o sa am timp.

La Apollo e chiar fff misto . E apa buna , curat , liniste .

Totusi daca ati fost, puneti niste detalii.....Ca de explicatii ca e  misto  si alte vb "nudiste" nu prea ne lamurim. Ar fii de preferat detalii care ne privesc pe noi nudistii, si nu pretul la inghetata cu cornet Laughing.

@fiesta 2222, pana la urma in strandul Apollo este amenajat spatiu pentru nudism sau nu? Am inteles ca e foarte fain strandul si ca e liniste, dar nudism se poate face?

salutare ,la appolo este super doar ptr textilistii este amenajat frumos, curat, conditii, intrare 20 lei ,iar la nudisti este problema ca este separat femei de barbati, este naspa ptr cupluri, ce faci toata ziua stai separat de sotia? e nasol.

Are cineva fotografii pentru aceste doua stranduri, in vederea publicarii lor pe site ul www.ronudism.ro  ?

"www.ronudism.ro"

eu am fost..dar nu am putut face poze...:))...e un spatiu mai mult lung decit lat,cu iarba pe jos si fotolii pe care poti sta intins...e ok..dar destul de plictisitor,nu intra mai mult de 15 oameni fara sa simti ca e aglomerat deja..:)))

Mergea si o poza de la intrare in complex :)

"www.ronudism.ro"

Noi acum ne-am întors de la Apollo - Sângeorgiu de Mureș. într-adevăr exista zona pentru nudiști rezervat pentru băi cu nămol. Este o zonă micuță imprejmuită cu gard, dotată cu un WC și două dușuri cu apă caldă și rece. Mie personal și partenerului meu ni-sa părut foarte anostă amenajarea. Cert este, pentru baie cu nămol este ok, pentru nudism, din partea mea e NUP! Am stat mai bine în zona pentru textiliști.

era cit pe ce sa ne vedem...am vrut sa merg si eu acolo azi..:)))

  O locatie pe care o putem recomanda cu caldura este Pensiunea Praid (nu este chiar in jud Mures ci la 6-7 km de granita de judet), SPA-ul mic si cochet cu o sauna,jacuzii si sala de relaxare, se poate inchiria/rezerva la preturi decente, recomandat pt 4-6 persoane. Adica platesti un pret modic undeva 10lei/pers/ora ( mai multe pers=negociezi) si numai cuplu  (cuplurile-persoanele in prealabil intelese pt acceasi ora) respectiv are access la locatie. Se asigura prosoape+cirpe de sauna , si din moment ce este rezervat,  altcineva fara acordul vostru nu are access cit timp voi folositi SPAul, este doar pt clientii pensiunii. Noi am preferat aceasta locatie mica si intima unde ne-am putut dezbraca in voie in detrimentul  altor SPAuri mult laudate gen Apollo sau Danubius Sovata, unde daca iti vede un san sau o buca,  jumatate din clienti fac atac de panica.