Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISMUL IN PRESA
 

Micuţul Will şi-a tras club şi plajă de nudişti

Willmark Rizzo Hernandez şi-a tras plajă la Vama Veche. Micuţul Will a încheiat un contract de închiriere cu Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) şi a luat în administrare o porţiune de plajă din sudul litoralului. Şi nu orice plajă, ci una pentru... nudişti. Şi-a deschis şi un club, tot în Vama Veche.

Strirea completa AICI

"www.ronudism.ro"

Am fost ieri la Vama dar nu l-am vazut, nici pe el si nici clubul. Probabil ca e inca in stadiu de proiect, dar avand in vedere sursa eu nu m-as entuziasma prea tare. Poate omul se gandeste la ...Schengen...

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/plaja-nudisti-wilmark-456906.html

PRIMELE IMAGINI de pe PLAJA DE NUDIŞTI 'păstorită' de Wilmark


Iubesc căldura, nu sunt prieten cu frigul şi de aceea m-am mutat la malul mării la soare. Oricum, e mai sănătos şi pentru copiii mei. Am deschis întâi barul şi apoi, ca să nu deranjez pe cei din faţa mea cu muzica latino, am concesionat şi plaja care e numai pentru nudişti. Dau 5.000 de euro pe sezon. E un moft, că nu scot mare lucru...Pentru cei care stau direct pe nisip sau pe un cearşaf, e gratis, doar cei cu cortul plătesc zece lei pe zi. Plaja nudiştilor are şi un nume: rumberos. Adică o cobinaţie între rom şi bere care în ţara mea înseamnă distracţie. Chiar dacă sunt patron de plajă, nu am abandonat afacerile din Bucureşti”,
"www.ronudism.ro"

Deci Willy si-a deschis o plaja de nudisti care exista si pana acum ceva vreme GRATIS dar de acum incolo e cu TAXA. Oricum, 10 Lei nu e multdaca cineva este tot timpul si are grija sa nu se fure. Nu stiu care e treaba cu barul, dar daca poti sa stai in fundul gol e o treaba. Ma intreb cam cati metrii patrati de plaja a concesionat cu 5000 E.

Nu stiu sa aproximez dar nu multi :)  Cand mergi in zona, apare primul panou si mai mergi un pic si apare al II-lea. Banuiesc ca atat este plaja concesionata. Oricum, suficient pentru corturi si nudisti :) Daca ar sta numai nudisti in zona ar fi bine.

Este de apreciat ca a mentinut plaja pentru nudisti, pe cand altii, tot in Vama Veche, au concesionat plaja si au pus anunturi ca nudismul este interzis.

DIn cate stiu si anul trecut tot se cereau bani sa pui cortul pe plaja respectiva ( plaja care avea panourile astea )

10 lei nu este mult. Omul putea sa tranteasca cateva sezlonguri si sa faca de fitze, castiga mai mult decat 10 lei pentru camparea cu corturile.

Sa apreciem ca este o plaja semi oficiala pentru nudism :)

"www.ronudism.ro"

Normal ca omul e de apreciat, mai ales ca plajele traditionale nu mai au un viitor fara protectie, fara paza, fara ordine, fara taxa, fara conditii decente, fara curatenie. Si asta pentru ca vorbim de Romania unde la un anumit nivel cam lipseste educatia si respectul.

dar ma mandresc ca plaja de nudisti de la 2 Mai mereu a fost super curata desi nu venea nimeni sa stranga dupa turisti. Ne au dat exemplu pozitivsi la TV :P

"www.ronudism.ro"