Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

GOLFUL FRANCEZULUI - COSTINESTI - part 4

chiar au avut efectul scontat

Se cunoaste autorul? cool

"www.ronudism.ro"

Eu cu autorul anunturilor am ajutat la amplasarea lor si la strangerea gunoiului de pe plaja dar si amenajarea acestora. 

Am primit cateva anunturi pentru a le adauga atunci cand ele dispar.

Nu au disparut cat am stat eu acolo si am luat acasa anunturile ramase. Intentionez sa zidesc un astfel de anunt pe piatra unde se coboara spre plaja insa din pacate nu am reusit sa ajung pana acum. Sa speram ca reusesc sa ajung pana in primavara. 

Aveti idee cum se realizeaza acest lucru? Cateva sugestii ar fi binevenite, nu sunt zidar si nu ma pricep foarte bine insa inainte sa realizez asta o sa ma interesez.

Ați făcut treaba buna , mai ales cu anunțurile.Dupa amplasarea lor numărul textilistilor a fost redus .Cu gunoiul ar fi de preferat sa și-l arunce fiecare la tomberon unde e cazat sau la vreo pubela din oras.A fost o inițiativa de laudat, de și gunoiul lăsat in saci a fost uneori împrăștiat de animale .

Eu cat am stat acolo 4 zile am dus pe putin 10 saci de mi-am umplut si masina de furnici. Noi toti nudistii ar trebui sa luam initiativa daca vrem un loc mai bun, mai curat, cu lume nudista si asa se implementeaza si cultura naturista.

 

Pai ce sa spun: ca toti care coborau si care mergeau pe faleza, nudisti sau textilisti ,se opreau sa citeasca toate anunturile si despre plaja dar si treaba cu gunoiul care pentru mine este esentiala.

Am fost placut surprins sa vad ca unii textilisti mai curajosi au facut plaja nud. Deci se poate.

 

 Da,se poate!Bravo celor cu initiativa!Afisele au fost o idee foarte buna si au avut efect ;  cat despre gunoaie,...ideal ar fi,ca fiecare sa-si ia cu el gunoiul la plecare.Macar un loc sa ramana curat,un loc unde sa te simti cu adevarat bine,in mijlocul naturii,ca pe litoralul nostru e jale la capitolul "curatenie ".

Sa nu mai vorbim de gunoi, fiindcă mi se ridica parul pe cap cand îmi aduc aminte de asta vara cand stăteam noi frumos in Golf, ne bucuram de mare, de soare, când apare lângă noi un cuplu cu un copil. Când am văzut ca se dezbrăca am răsuflat ușurați: e bine ca sunt nudiști. Dar am rămas masca atunci când am văzut ca au scos semințele si au început sa scuipe cojile in toate direcțiile. M-am abtinut cu greu sa nu le atrag atenția, dar am zis ca e mai bine așa, pentru ca nu știi cum reacționează, mai ales un om care mănâncă semințe la plaja si e campion la scuipat cojile pe toată plaja. Păcat ca inca sunt astfel de nudiști printre noi.

Cocălărie. :(

Si cu toate astea deja imi este dor de Golful Francez. Pffff si cat mai am de asteptat pana ajung pe acolo..... 

Imediat trece timpul cool

"www.ronudism.ro"

Pai acum se face vara. Astia anunta deja 15 grade de prin februarie-martie :))

Ii invidiez pe cei care sunt mai aproape de mare tongue-out wink

Sper sa ajung si eu in Golf pana nu dispare.

Cum mai arata constructiile din zona?

"www.ronudism.ro"

 Probabil constructiile cresc,iar Golful dispare...Sper sa nu fie asa.Sunt indragostit iremediabil de Golful Francez si indiferent unde m-as duce,aici as reveni cu placere de cate ori am ocazia.

Nu o sa dispara niciodata Golful. Plaja este a nudistilor indiferent cate constructii o sa se faca. Ma indoiesc ca pe tot campul ala o sa rasara vilele cu textilisti. 

Sa nu uitam de hotelul ala de langa Forum care este in insolventa si este luat de banca. 

Iar cazarile langa Golf pot sa aduca si nudistii care nu suporta/ nu vor sa stea la cort si cauta ceva conditii.

 

Golful in vara lui 2017 a fost foarte animat si plin de nudisti. Eu vreau sa merg sa zidesc un anunt dar nu stiu cum sa ma impart cu timpul...

...De ce oare nu sunt eu mai aproape de mare?! Chiar daca nu sunt zidar,cred ca m-as descurca cat-de-cat la o asemenea lucrare sau macar as ajuta.Presupun ca ar trebui sa fie ceva simplu,dar durabil si care sa contina un mesaj scurt si concis scris in piatra si montat in varf. [Am avut un coleg,cioplitor in piatra,care a lucrat la Casa Poporului pe perioada stagiului militar,dar a murit in accident de circulatie,fie iertat!] Sunt artisti sculptori sau cei care fac cruci si s-ar putea inscriptiona pe o piatra mesajul,ca apoi sa fie dusa si montata la fata locului.Cum nu cred ca ajung mai repede de iulie-august in Golf,nu stiu cum as putea ajuta... frown Pe inceputul verii ar trebui sa fie montat deja.Afisele de anul trecut au avut efect.Bravo!!                                                                           M-as instala cu cortul in Golf la vara,dar as merge si spre Vama-2 Mai,poate si spre Eforie,ceea ce n-ar fi prea comod;nu stiu cum sa fac...