Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

EFORIE NORD - LA HAMACE - NUDISM

EFORIE NORD - PLAJA NUDISM LA HAMACE 
Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja.

"www.ronudism.ro"
Salutare, am petrecut 10 zile la mare, mare parte in Eforie Nord, legat de ”La Hamace” , din pacate am avut parte de o intamplare mai putin placuta, luînd masa împreuna cu cativa prieteni, proprietarul terasei a intrat in altercatie cu un client un pic mai vociferant care a dus la o bataie cu scaune si mese rasturnate, un specatacol de ”2 bani” pentru intraga plaja, din punctul meu de vedere nu asa se comporta un administrator cu clientii, indiferent daca este vorba de unii care erau ”un pic mai drojdiați”, pana la urma este vorba de o plaja inchiriata si nu de proprietate personala. Din pacate dupa ce s-au calmat spiritele domnul nu a avut cel putin bunul simt sa vina sa isi ceara scuze pentru situatia respectiva. O atitudine aroganta fata de clienti, deci in concluzie o ” mare bila neagra” pentru ”La Hamace”.

Terasa de pe plaja La Hamace este inchisa iar sezlongurile si umbrelele au disparut. Plaja nu mai e exclusiv gay, e mai putina lume decit alaturi La ciocane.

 

Imi pare rau sa aud asta. Domnul de la "LA HAMACE" are cont si pe grup dar nu cred ca a intrat vara aceasta.

Noi am colaborat cu ei acum un an (reclama reciproca) 

Sa speram ca a fost o situatie izolata si unica :P

"www.ronudism.ro"

Nu pot să spun că mă miră. Comportamentele întotdeauna vor lăsa de dorit când motivaţia reală a celui implicat e profitul şi nu promovarea unei anumite culturi.