Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

EFORIE NORD - LA CIOCANE - NUDISM - part 3

Salut tuturor!

Desi, din motive ce ne scapa, am constatat anul acesta ca contul de pe forum ne-a fost anulat iar postarile noastre acum apar sub "Anonymous", am revenit.

Anul acesta am fost doar o singura data la plaja Ciocane 2 si 3 septembrie iar in 4 a plouat si am plecat.

Plaja e la fel cum o stiam din anii trecuti, destul de populata. Citeva figuri cunoscute din cei care frecventeaza aceasta plaja in fiecare an.

Am avut noroc de vreme buna si apa calda, marea calma. Plaja era relativ curata mai putin mucurile de tigari ale fumatorilor care isi inchipuie ca nisipul inghite orice.

Barul deschis toata ziua.

In ciuda unor descrieri catastrofice ale deviatiilor sexuale fatise si teribile care se petrec pe aceasta plaja si care o fac complet nefrecventabila, noi afirmam din nou ca este o plaja decenta cu oameni care se poarta normal. Desigur normalitatea poate fi definita diferit de la o persoana la alta, dar noi mergem la Eforie de citiva ani si nu am vazut nimic care sa ne ultragieze. Faptul ca mai vezi cite o mingiiere pe propria zona genitala sau a partenerului nu inseamna ca asta este ceva frecvent. Spre dezamagirea celor care reclama barbati care se atingeau, noi am vazut si doua femei care faceau acelasi gest, dar oamenii o fac destul de discret, nu sint exhibitionisti iar actele sint rare. Sa fim seriosi, am vazut asemenea lucruri pe toate plajele de nudisti pe care le-am vizitat. Am vazut asta si pe plajele cu costume de baie, nemaivorbind de ce se petrece la "adapostul" baldachinelor.

Este plaja care aduna o societate foarte eterogena si toleranta unde poti sa vezi un grup de femei singure (ei da! sint si multe femei singure care vin aici) dintre care una este nuda, a doua are doar chilotei iar a treia are costum de baie intreg, ca si heterosexuali linga homosexuali.

De fapt toata pledoaria de mai sus pentru plaja La Ciocane era pentru intrebarea pusa de cuplucj si pentru cei care mai cred ca tot ce zboara se maninca si vorbesc din auzite.

Pina la anul, care speram sa vina cu mai multa libertate si cu o lipsa totala de covizi, va uram tuturor sa ne vedem cu bine pe plaje si multe informatii utile despre locurile unde se face nudism. Asta daca nu ne dispare iar contul.

 

 

Va rog sa cititi mesajul lasat pe profilul dumneavoastra

"Bun venit in comunitatea RONUDISM,

Va rugam sa setati un avatar cu dumneavoastra pentru a evita stergerea contului.
Extras din regulamentul siteului:
"Profilele fara un avatar/foto PERSONAL nu sunt APROBATE.
Printre fotografiile care urmeaza sa NU primeasca aprobarea se numara:
VALABIL SI PENTRU AVATARE
IV) Imagini false (imagini care nu au fost realizate de dumneavoastra, imagini care desi trebuie sa va reprezinte sunt furate de pe alte site uri/alti useri) V) Imagini “fara cap”
4) Fiecare utilizator trebuie sa posteze un avatar personal. Utilizatorii fara avatar personal sunt exclusi de pe site aleator. Prin “avatar personal” se intelege avatar in care sunteti dumneavoastra.”

Va multumim pentru intelegere,
SB&RND Staff

PS: Va rog cititi pe forum subiectul Cum se alege un avatar? accesand linkul http://comunitate.ronudism.ro/forum/topic/Cum-se-alege-un-avatar-.htm

"www.ronudism.ro"

Subiectul avatar am mai fost discutat.

Pina la urma este o chestiune de intimitate. Daca administratorul ronudism doreste ca toti membrii sa-si decline identitatea... nu cred ca este cel mai potrivit modalitate in ceea ce priveste protectia datelor personale. Inca n-am gasit ceva foarte clar in privinta avatarurilor. Daca doriti fotografiile noastre, ei bine nu le veti avea si nici nu credem ca are vreun rost. Nu le cer google sau yahoo si asta spune mai mult decit as putea spune despre intimitate. 

Sigur ca puteti sa sa ne excludeti daca nu avem fotografii personale.  Conteaza daca punem ca avatar niste picioare sau un spate sau un cur in loc de niste siluete sau un soi de pictograma care ni se pare sugestiva?

Da, este forumul vostru si voi faceti regulile, doar ne spunem opiniile. Daca avatarul este o chestiune capitala puteti sa ne excludeti din  nou in pofida faptului ca am contribuit la functionarea ronusidm.

Subiectul avatar a fost discutat, după cum spuneți și dumneavoastră. În urma discuțiilor s-a hotărât ca fiecare persoana sa pună un avatar personal (conform mesajului lăsat și pe profilul dumneavoastră)

Nu a fost solicitat un avatar cu o poza tip carte de identitate. Nu cred ca cineva ii poate recunoaște după avatar pe gabriel40, noi2havefun, etc

Având în vedere ca sunteți pe site de mulți ani, bănuiesc ca știți toată discuția despre avatare și nu are rost sa o repet. A fost dorinta majoritara a celor care și-au expus părerea.

Apreciem contribuția dumneavoastră în cadrul comunității dar dacă am aplica dorința dumneavoastră, ar însemna să ignoram dorința majorității.

Mulțumim pentru înțelegere

"www.ronudism.ro"