Eu nu cred ca ar putea sa interzica nudismul acolo nu ar fi corect ,la Eforie se face nudism de zeci de ani |
In Mamaia la fel era situația. Au chemat politia de mai multe ori, a dispărut nudismul. "www.ronudism.ro" |
Cum a ramas cu plaja de la Eforie? Anul acesta se mai face nudism? Multumesc |
Nu am fost la ciocane, doar la hamace anul trecut si a fost destul de multa lume |
se face si anul asta plaja la eforie nord si la ciocane si la hamace !!! |
spre deosebire de anul trecut a apărut la Eforie Nord cosmeria de salvamar în rest nimic schimbat |
am ajuns si eu in weekend la eforie Apa destul de curata, nisipul fain, dar atmosfera destul de neplacuta Am stat in prima zi in partea de langa Vilele Perla a Un barbat statea in picioare langa vagonul care a fost bar si se masturba cu fata spre oameni Si erau si copii pe acolo Apoi am mers in partea de sud crezand ca este mai liniste Acolo in 2 ore cat am stat, 3 barbati s-au masturbat pe plaja; pe doi dintre ei i-am vazut si anul trecut si acum 2 ani Unul care are un cercel la baza penisului si unul mai bronzat :) Am mers si in golf la Costinesti dar voi scrie acolo ce am vazut |
Eu am o nedumerire. Inteleg ca poate unora le e teama sa le spuna ceva dar de ce nu anuntati politia!? Filmati intamplarea si ulterior aveti si dovezi. De ce ne place sa ne olangem pe forum ca se intampla una si alta dar nu luam atitudine!? |
la hamace sigur se face
|
Ce ai scris aici este realitatea de la Eforie.Daca esti slab de inger nu ai ce cauta acolo .Ne mai intrebam de ce sunt foarte putine femei care vin singure sa faca nudism. am ajuns si eu in weekend la eforie Apa destul de curata, nisipul fain, dar atmosfera destul de neplacuta Am stat in prima zi in partea de langa Vilele Perla a Un barbat statea in picioare langa vagonul care a fost bar si se masturba cu fata spre oameni Si erau si copii pe acolo Apoi am mers in partea de sud crezand ca este mai liniste Acolo in 2 ore cat am stat, 3 barbati s-au masturbat pe plaja; pe doi dintre ei i-am vazut si anul trecut si acum 2 ani Unul care are un cercel la baza penisului si unul mai bronzat :) Am mers si in golf la Costinesti dar voi scrie acolo ce am vazut
|
Problema mai ingrijoratoare,legata de realitatea de pe plaja de nudisti din Eforie,este ca o parte dintre noi neaga acest lucru.Ei neaga ca ar fi vazut manifestari de genul celor spuse de rotarucatalin. |
acolo sunt labagii de ani de zile...ce va tot mirati...plaja aia a fost a lor...noi " astia cumintii" le-am invadat intimitatea:)) |
eu am fost în Eforie Nord și nu am văzut nimic indecent menționez că am fost în minivacata de rusalii |
Nici eu n-am văzut așa ceva în 3 ture până acum, dar recunosc că mă duc acolo să stau întins la soare pe prosop, nu să fac mușchi la gât scanând zona continuu ca radarul. Poate d-aia unii nu observăm chestiile astea, zic și io. |
Daca stai 2 saptamani , nu ai cum să nu vezi ce se petrece în jurul tău... |
Nu stau 2 săptămâni. Și de regulă merg spre sfârșitul zilei să prind ultraviolete mai slabe, să pot sta fără cremă solară. Și cred că o să caut de-acum insistent extrasezonul, calendaristic vorbind, pentru că în sezon aglomerația și traficul textilisto-holbator sunt la niveluri absolut ridicole în Eforie Nord. (Dar na, tot mai bine decât Golful Francezului, cu câini vagabonzi și hoție și o oră în plus pe jos numai ca să ajungi la plajă și-napoi zilnic, dacă nu ești cu mașina.) |
Prima tura anul asta la Eforie incepind de luni 24 iunie. Am stat patru zile. Plaja buna, apa si mai buna, foarte calda. Marti si miercuri vint si marea agitata. Asa cum a mai spus cineva, a aparut un foisor al salvamarilor care sint mai prezenti in zona. Partea buna este ca nu au fost prea stricti in zilele cu mare agitata si se putea face baie daca nu te indepartai de mal la mai mult de aproximativ 10m. Barul inchis La Ciocane, deschis La Hamace. Populatie medie zilnica in jur de 100 de suflete de toate neamurile, incepind cu familii cu copii pina la gay. Anul acesta am avut o premiera (pentru noi) - un travestit. Sa fim bine intelesi, nu avem nimic impotriva altora atit timp cit manifestarile lor nu incalca bunul simt. Altfel a fost distractiv si poate ca hamacele ar trebui sa-si schimbe numele in Greenwich Village Exista, ca si anul trecut o zona intre cele doua plaje unde nu exista nicio segregare intre gay si hetero. Nu am vazut lucruri urite asa cum au fost ele mentionate mai sus in afara de un tip care se mingiia discret uitindu-se la o femeie. In schimb, a aparut marti pe seara un grup de 7-8 barbati care pareau ca tocmai au terminat ziua de lucru pe santier si care nu aveau nimic de-a face cu nudismul. O parte din ei au intrat in apa, restul au ramas pe plaja. A doua zi un alt grup de 4-5 puberi cu izmenele pe ei care au facut baie cu tipetele si zbieratele specifice virstei. Nici unii, nici ceilalti nu au facut altceva, dar aceasta atitudine, chiar pasiva, pare agresiva celor care au venit pentru nudism. Nici nu cred ca ii poate cineva lamuri ca la nudisti daca sint si femei complet dezbracate, asta nu inseamna ca sint flaminde de sex si abia ii asteapta pe ei pentru o partida in grup. In continuare trece un utilaj cu senile pe care scrie Pompieri plin de medici si asistenti(e) cu cap de traseu la cazemata si retur. In plus a mai aparut anul asta un tip calarind impetuos un ATV, stirnind nisipul si atragindu-si, in loc de admiratie, gindurile "bune" ale celor de pe plaja. O buna parte dintre nudisti sint obisnuitii locului care se cunosc intre ei, asta ca sa inchei intr-o nota pozitiva. Una peste alta plaja, marea si atmosfera de grup in care poti sa-ti arati fundul fara restrictii, au prevalat partii mai putin placute. Dat fiind ca la noi nudismul nu are caracter oficial, putem spune ca a fost bine. |
Barbat cu centura de castitate pe penis se accepta pe acolo? Sau o sa se uite lumea ca la felul doi? Si nu, omul nu face asta pt exhibitionism, ci asta e stilul lui de viata in cuplu. |
Barbat cu centura de castitate pe penis se accepta pe acolo? Sau o sa se uite lumea ca la felul doi? Si nu, omul nu face asta pt exhibitionism, ci asta e stilul lui de viata in cuplu. chiar credeti ca lumea pe caldura asta se uita la centuri si alte balarii ? :))) |
O sa ai surpriza ca se uita de fapt. Mai ales pe plajele pentru nudism din tara. Se uita chiar si numai daca porti un inel pe penis. Ca asa sunt romanii.
In afara tarii nu o sa vezi asa ceva, ca cineva sa se chiorasca la zona cu pricina.
Barbat cu centura de castitate pe penis se accepta pe acolo? Sau o sa se uite lumea ca la felul doi? Si nu, omul nu face asta pt exhibitionism, ci asta e stilul lui de viata in cuplu. chiar credeti ca lumea pe caldura asta se uita la centuri si alte balarii ? :)))
|
Răbdare oameni buni, gândiți-vă cum erau văzuți cetățenii de culoare în anii '90 și cum sunt văzuți acum. Și timpul educă. |
Eu m aș fi uitat lung și urât "www.ronudism.ro" |
O sa ai surpriza ca se uita de fapt. Mai ales pe plajele pentru nudism din tara. Se uita chiar si numai daca porti un inel pe penis. Ca asa sunt romanii.
In afara tarii nu o sa vezi asa ceva, ca cineva sa se chiorasca la zona cu pricina.
Barbat cu centura de castitate pe penis se accepta pe acolo? Sau o sa se uite lumea ca la felul doi? Si nu, omul nu face asta pt exhibitionism, ci asta e stilul lui de viata in cuplu. chiar credeti ca lumea pe caldura asta se uita la centuri si alte balarii ? :)))
In afara tarii o sa ai surpriza ca in multe statiuni/campinguri destinate nudismului sa fie interzis asa ceva prin regulament. |
Subiectul "centura de castitate" e foarte interesant. Nu cred ca lumea o sa se uite "ca la felul doi", dar cu siguranta va fi senzatia plajei si va fi privit cu multa curiozitate. Asta pentru ca nu vezi asa ceva in fiecare zi ori poate vezi (in vremurile actuale) o data in viata. O asemenea podoaba va fi privita cu curiozitate pe orice plaja nudista/naturista din lume. Pe de alta parte, daca persoana nu are prea multe inhibitii, nu cred ca va suferi din pricina privirilor celorlalti. Si apoi ca la orice "minune" care ar trebui sa tina 3 zile, pe o plaja o sa tina vreo 30 de minute dupa care oamenii isi vor vedea de ale lor. Inele au mai fost si n-a ramas nimeni cu gura cascata. Asa ca omul ar trebui sa incerce. Poate peste un timp va scrie un studiu sociologic despre curiozitatea umana |
Bună ziua. Aș vrea să ajung zilele următoare cu soția și copilul pe aici. Cum mai e plaja? |
Neata, Are cineva idee, e lume la Eforie Nord? Ajung saptamana viitoare si nu stiu daca gasesc plaja pustie |
Buna ziua. La inceput de septembrie vrem sa facem o vizita la Eforie. Nu am mai fost pana acum la Hamace/Ciocane. Unde se poate pozitiona un cuplu incepator, mai grasut, sa nu deranjam lumea, am inteles ca e cumva zona de cupluri, zona de gay, zona pt familii cu copii, zona pt cei care vor actiune... Sau nu stim noi bine... Si te poti aseza oriunde? |
Va puteti pozitiona unde vreti pe plaja aia, unde va simtiti voi bine si va place. Nu va mai complexati cu aspectul fizic ca nu o sa intalniti numai manechine pe o plaja de nudisti. Incercati sa va simtiti bine in pielea voastra ca pana la urma asta este esenta nudismului. |
Ms pentru raspuns, vom vedea ce va fi. :)) |
E mai ok la ciocane de stat în Eforie . |
Ms pt raspuns. Poti sa dezvolto un pic? Daca nu e voie sau sunt lucruri delicate, poti si in privat. Ms. Ideea e ca ma citit multe si nu stim care e realitatea. |
Realitatea e ca poti merge linistit acolo. Ce ai citit sunt doar impresii ale celor care au fost acolo si care sunt doar subiective. Pentru a afla daca este ok pentru voi sau nu , cel mai bine este sa mergeti sa vedeti cu ochii vostri.
|
Pai mergem da, dar am vrut sa aflam cateva pareri inainte. Nu strica sa aduni informatii, sa asculti mai multa lume, si apoi sa decizi. |
Parerile subiective de multe ori reflecta realitatea. Pe noi ne intereseaza mai mult chestia cu gay, sau pers singure (barbati) daca te incomodeaza, adica daca "se dau" la cupluri. |
La hamace e zona de gay mai mult la ciocane sunt cuplurile liniștite care își văd de treaba lor . |
Bun deci mai ok la Ciocane. Alte recomandari? |
La cererea publicului de vara viitoare plaja este împărțită în zone: Zona de cupluri fără copii Zona de cupluri cu copii Zona bărbaților singuri Zona bărbaților gay Zona persoanelor rome Zona evreilor (încă se gândesc dacă sa le pună un semn în piept) Ziduri imense se vor pune între aceste zone și accesul dintr o zona în alta va fi interzis. Grăniceri cu arme vor păzi zona ca fiecare nudist sa stea în patratelul lui. Comunicarea între zone va fi interzisa prin orice mijloace. Sa aveți o vara minunată "www.ronudism.ro" |
Buna asta.. dar e ca si cu virusul: pana nu-ti moare un apropiat, esti mare zmeu. |
Alte recomandări să mergeți să vedeți cum e ! |
Ms. Sa ai parte de o zi frumoasa. |
Este o comparatie tampita (cea cu virusul) si nu este nimeni zeu. Desi in teorie, nudismul ne apropie prin disparitia hainelor, in Romania fiecare nudist lesina daca nu sta cu turma lui. Puteti merge linistit in zona gay si sa nu aveti nici o problema Puteti merge linistit in zona de cupluri si diversi sa vina "sa se dea" la dumneavoastra si sa va faca propuneri indecente. Sau daca sunt cupluri automat sunt niste ingeri? Nu va fugareste nimeni de pe plaja din nici o zona. Daca erati barbat singur, POATE, cateva cupluri crizate ca le violati cu vederea, se uitau, cel mult, urat la dumneavoastra. Singura problema pe plaja respectiva poate fi privirile textilistilor care se mai plimba prin zona, in rest nu am auzit nimic de rau la modul grav. Nici un viol, nici o hartuire din partea altor nudisti (am auzit doar un singur caz de hartuire a unei doamne de un grup de textilisti barbati) Mergeti cu inima deschisa, cand intrati pe plaja va asezati unde simtiti ca va veti simti bine. Acum nu stiu cat de aglomerata este plaja dar inainate puteai sta linistit la o distanta si de 5 metri fata de altcineva. Eu am mers singur (barbat singur nudist este cea mai "periculoasa" specie aici pe site pentru cupluri) si m-am asezat unde erau cateva cupluri. Acolo am simtit eu ca ma voi simti confortabil (poate ca era mai multa umbra, poate era mai liber, nu am stat sa analizez) Nu am avut nici un fel de problema, nu au venit nici gay, nici cupluri, nici doamne singura la mine (sunt norocos ca sunt si putin urat :D ) Lumea relaxata si-a vazut de plaja. Am mai auzit cazuri de domni care stateau ascunsi si se masturbau si demult am vazut un cuplu gay care facea sex oral in niste tufisuri (ascunsi de oamenii de pe plaja dar cu vedere catre cei care treceau cu masina pe strada :))) Dar sunt exceptii care se intampla si pe plaje de textilisti.
Buna asta.. dar e ca si cu virusul: pana nu-ti moare un apropiat, esti mare zmeu.
"www.ronudism.ro" |
Eu am stat 8 zile in Eforie si nu am vazut nimic.. |
Sunt unele persoane care au o pasiune pentru o anumita plaja si restul sunt oribile, in viziunea lor. Nu ar fi o problema daca nu ar speria si alte persoane cu povestile lor exagerate. "www.ronudism.ro" |
Esti norocos. Noi am stat 4 ore si am vazut destul... Eu am stat 8 zile in Eforie si nu am vazut nimic..
|
Vad ca am lansat polemici, cine a vazut, cine nu, nu adta era intentia noastra, sry. Doar incercam sa aflam cateva informatii, ca sa vedem, sa stim la ce ne asteptam. Oricum vizita la plaja e decisa, o sa vedem cum va fi. |
recomandare mea e sa mergeti pe mai multe plaje unde se mai poate practica nudism . de ex. Eforie Nord , costinesti -golful francez . 2 mai etc si unde credeti ca v-a placut mai mult acolo sa stati. Noua ne-a placut enorma de mult plaja din costinesti zona epava dar dupa inundatiile din 2006 a inceput sa dispara iar acu e inexistenta, asa ca acu preferam plaja din eforie nord zona La ciocane. Critici si nemultumiti sunt multi si multi cu imaginatie bogata asa ca nu va luati dupa toata lumea , descoperiti pe propria piele. fiecare vede lucrurile in felul sau si le lauda pana la cer si pe pamant si daca mai ai curaj sa-l si contrazici vine cu en argumente contra..... |
Cuplucj, neapărat să ne scrieți impresiile voastre ! Eu, unul, nu am stat nici jumătate de oră prima dată când am fost, suficient pentru a-mi propune să nu mai calc pe acolo vreodată. Totuși,anul acesta am fost din nou ,socotind că nu e corect să trag concluzii după doar o primă experiență acolo. Așteptăm să ne povestiți experiența voastră. |
in eforie e un fel de cap d`agde romanesc :)) |
Ehe cale lungă până acolo ! |