Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI
 

Detalii Irakli Beach

Cine poate sa dea detalii despre plaja Iakli din Bulgaria ?

Sursa apa, restaurante, campare cu cortul etc

Multumesc

Si pentru noi va rugam

Salutare

Noi am fost la Irakli in 2012 ! Deci...a trecut ceva vreme si o parte din detali...s-au sters!

La sud de staţiunea Obzor (spre Cap Emona), se află plaja Irakli.

Nefiind eu cel care conducea, nu am prea fost atent la drum, din ce tin minte nu existau indicatoare pe care sa scrie Irakli.Urmați indicatoarele "Vaya Beach" sau asa ceva...

Nu mi-a plăcut accesul la plaja. Aglomerat.La fel si zona de parcare, aglomerata.Parcarea pazita, nu mai stiu exact era parca de 4-5 leva / zi (lângă plaja).

Nu prea existau la acea vreme facilități, cu excepția unei singure cafenele (sau bar, nu stiu cum sa-i zic) langa parcare, care arata destul de comunist, dar cu bere si mancare ieftina.Tot aici existau si toalete, pe care le putea folosi toata lumea, dar, deh, curatenia cam lasa de dorit. Pe plaja existau dusuri.

Mai exista si pe plaja un restaurant-bar, frumos, la care inca sa mai lucra.

Tot in acesta zona se afla si un camping pt rulote.

TOATE ASTEA SE AFLA IN PARTEA DE NORD A PLAJEI. Cea destinata textilistilor.

 

Delimitarea dintre partea de nord, cea pt textilisti(cat de cat amenajata la acea vreme, cine stie ce s-a mai construit de atunci!) si sud, era un mic rau care se varsa in mare, peste care treci cu picorul . 

La aprox 500 metri de mers prin nisip fin, ceea ce destul de greu mai ales daca aveti de carat cort, saci de dormit, apa si multe altele pt. minimul de confort la cort, incepe plaja neamenajata, salbatica, care este o zona protejata sau ceva de genul asta . Noi am mers , cred, peste 1km, si a fost destul de greu, epuizant asi putea zice, mai ales ca am facut vreo 3 drumuri de la masina, pana unde am instalat corturile.Dar uiti repede de toate astea dupa ce te instalezi.

NU EXISTA NICIUN FEL DE CONSTRUCTIE, NICIUN FEL DE FACILITATI IN PARTEA ASTA A PLAJEI.

Cortul direct pe plaja salbatica sau in padurea din apropiere. Distanta dintre corturi mai mult decat rezonabila (30-50m). Mai inghesuiala un pic in prima parte a plajei, inspre nord, (normal, din partea aia vi si tot in partea aia ai si acces la utilitati) dar cu cat mergi pe plaja mai incolo, corturi tot mai razlete.Plaja este lunga, vreo 2-3Km si lata.

 

OK:

Duș, toaletă, mâncare, umbrele,  parcare, etc în partea de nord a plajei. Nudiștii si natura in partea de sud.

 

 

A fost cineva anul acesta pe plajele din Bulgaria unde se poate campa cu cortul?

Ar fi binevenite detalii despre plaje, cum ajungi acolo, distanta, facilitati, costuri, si cat de mult sunt dedicate plajele pentru nudisti.

Irakli...este o plaja de vis .

Am fost in August si acolo v-om merge mereu

IMG_1341.JPG1.4M38 views
IMG_1383.JPG1.6M36 views

Plaja salbatica , corturi , nudism....un VIS .....