Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI
 

Croatia-koversada 2019

Cineva amator pentru a merge impreuna cu noi la inceputul lunii septembrie in kovessada villas park ?

Mentionam ca noi ne-am facut rezervare 5 zile,de pe 8 sept si ne costa 47 de euro camera de 2 persoane cu demipensiune pe noapte.

Hmmm...... noi, pentru sezonul viitor ne gandim sa mergem ori la Nisipurile de aur ori la Koversada.

 P.S. Unde ati facut rezervarea? Pe site-ul lor?

Am rezervat in Tourist Settlement Koversada Villas pe BOOKING, perioada 08-13 septembrie 2019. Pana acum suntem 3 familii in acea perioada!

Screenshot_28.png70.1K16 views

 

 

Camping Koversada Naturist Park

 

Cu probabil cea mai lunga traditie naturista din Europa, Parcul Naturist de trei stele Koversada este situat la 2 km sud de Vrsar, pe coasta de vest a insulei Istria.

Tabăra poate găzdui până la 5.000 de oaspeți și acoperă o suprafață de aproape 1 milion de metri pătrați, într-un cadru liniștit, cu 1.000 de măslini și alte frunze mediteraneene. Legat de camping printr-un pod este o insulă mică, care face parte din camping și este rezervată pentru camping în corturi. Insula este considerată locul de naștere al naturii.

Cu o plajă de cinci kilometri, compusă din plaje de piatră și de prundis, tabăra oferă și două plaje cu nisip special pentru copii, precum și o serie de programe de divertisment, cum ar fi concursul de frumusețe Miss Koversada și programe tematice de divertisment cu muzică live.

Activitățile sportive de recreere includ tenis, baschet, fotbal de 5 stele, handbal, volei pe plajă și numeroase sporturi acvatice.

În apropiere, Vrsar este disponibil pentru explorare și poate fi accesat printr-un tren turistic care se desfășoară între camping și oraș.

Screenshot_26.png467.7K56 views
Screenshot_17.png1.2M40 views
Screenshot_25.png1.1M44 views