Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE
 

Cati dintre voi practicati nudismul acasa?

Sunt curios cati dintre voi practicati nudismul acasa. Eu cel putin arunc toate hainele de pe mine in momentul in care ajung acasa.

Eu

Doar vara

"www.ronudism.ro"

Oare ce înseamnă a face nudism acasă???? A sta singur gol în casa??? A sta nud cu alte persoane în casa??? A socializa  nud cu alte persoane în casa???? Etc etc. Care ca a face nudism acasă e când ești nud / gol în casa cu alte persoane, socializeze, dansezi fără conotații sexuale. 

Si noi, functie de temperatura din casa. Mai sunt cativa prieteni pentru care nu ne obosim sa ne imbracam daca vin in vizita ;) dar nu e musai o regula. A fost o faza simpatica atunci cand cineva venind in vizita a exclamat cu uimire: "Esti imbracat!" (nu mai tin minte de ce eram, dar m-a amuzat reactia oarecum "inversa")

@cypry175 eu inteleg intrebarea ca fiind "in mod obisnuit stati nud sau imbracati in casa?". In treacat fie spus, nu consideram a sta gol in casa "a big deal" desi, pentru multi se pare ca este. Noi ne simtim mai confortabil asa, dar de pilda zilele astea de cand s-a facut mai frig "am pus o haina pe noi".

Intrebarea este pertinenta, de pilda noi stim oameni care stau imbracati chiar si atunci cand sunt singuri, nu se simt in largul lor despuiati in casa. Cred ca si unii dintre cei care practica nudismul la plaja s-ar putea sa prefere hainele atunci cand sunt in casa, nu suntem toti la fel.

 

Depinde starea si contextul ... gol sau cat mai lejer ... pretutindeni 

Pentru noi a practica nudism acasă e atunci când suntem împreună cu una sau mai multe cupluri și socializam, facem un grătar, ne bălăcim în ciubar, darts etc etc. În rest când stam goi în casa e o normalitate, excepție făcând situațiile în care avem musafiri care nu sunt pe aceeași lungime de unda

Și eu fac la fel

eu

Cred ca intrebarea corecta ar fi fost : " Cati dintre voi practicati nudismul NUMAI acasa?". Desi cum bine preciza cineva mai sus, unii nudisti fac nudism numai la plaja dar acasa se simt incomod. Cunoastem si noi astfel de persoane dar nu criticam pe nimeni. Fiecare e liber sa aleaga ce si cum vrea.

daca noi nu stam goi acasa atunci sta casa goala :))

EU

De cele mai multe ori practic nudismul acasa cand temperaturile sunt insuportabile ori cand sunt in mood ptr asa ceva. In rest practic nudismul in natura, la spa ori la mare. Poate anul acesta reusesc sa ajung la mare si sa postez oficial poze de pe plaja. Mereu uit sa fac poze...

Oare anul asta se va putea merge la Sziki? Credeti ca ar fi sperante? Pe anul trecut mi-au returnat banii platiti pt rezervare, cu toate ca le-am spus ca e ok sa ii considere avans pt anul asta. 
De stat in casa m-am plictisit, si nici nu ma bronzez cum trebuie

@Cosmin

Destul de dificil. Cel mai probabil vaccinul va fi obligatoriu pentru cei care vor sa calatoreasca. E o sansa mare ca anul acesta sa avem parte de o vacanta traditionala, dar cel mai probabil vom avea o idee despre cum va fi in luna mai.

Anul trecut am gasit un loc f retras si aproape de padure cand am fost la plimbare cu cainele si am facut acolo de cateva ori plaja gol. 

Daca doar de vaccin depinde, atunci deja stiu pe cineva care va sta la bronzat

nu stiu daca se considera nudism , eu si inainte de a face nudism stateam gol cand eram singur ,statea ca ma simtem mai confortabil ..

Sotia zica ca a sta nud in casa e permis numai dupa ce fac un duş Altfel considera ca nu e igienic :)

Ea nu face si ii se pare ciudat cand ma vede pe mine despuiat prin casa :) (dar nici nu-i pare rau )

My family is naked in the house at all times. We keep robes near the front door in case we need to answer it. Friends and family have gotten used to us being naked at home.