Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI
 

Campig naturist Sziki Ungaria

Cine doreste sa petreaca un sejur la "vecini" este binevenit sa dea un semn..poate ne adunam mai multi ca in urma cu cativa ani si facem tabara romaneasca acolo :)

Cand în ce perioada ?

cool

sezonul se deschide la 28 aprilie...de atunci putem face planuri

Salut ne dai detalii în privinta cazării si costuri la cazare ?

http://natours.hu/en/prices/

 

aici puteti afla toate preturile in acest sezon. sunt atat in forinti cat si in euro. se poate plati cu cardul. toate cheltuielile se achita la sfarsitul sejurului la iesirea din camping la receptie. In momentul in care se face intrarea fiecarui turist i se da un fel de parola care s foloseste la comenzile de la bar si la bucatarie pe durata sejurului. Ca si idee vara trecuta am inchiriat o rulota (caravan cum zic ei) pentru 3 persoane si cu tot cu parcare masina, cazare, cafele, beri, mancare costul a fost cam 160 RON in banii nostrii de persoana pentru un weekend..Pentru cei care nu doresc sa consume exista posibilitatea de a face gratar, cumparaturile se pot face de la Auchan aflat in Szeged la 4 km distanta de camping.

de asemenea exista parcele pentru cei care doresc sa stea cu corturile, se aigura curent electric, acces pe toata suprafata campingului la toatele, dusuri cu apa calda si apa rece. La receptie se vorbeste limba germana, engleza, rusa si bineinteles maghiara. La bucatarie meniurile si la bar de altfel sunt si in engleza :)

Sună interesant.

Voi urmari acest subiect, deoarece sunt interesat de o vacanta intr-un camping naturist.

 

Am vazut si siteurile altor campinguri, dar observ ca acest camping este foarte aproape de Ro, deci mai putin costisitor drumul.

 

Desi nu inteleg de ce orarul plajei este pana in ora 19...

Orarul de plaja se refera ca si program pentru cei care vin exclusiv pentru plaja acolo nu ca si turisti. Exact cum te duci la noi la un strand. Ora 19 estre trecuta orientativ fiindca in general cam pe la ora aia nu mai e soare deloc sa te bronzezi..Oricum ca si idee se merita macar un weekend..