Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

COSTINESTI - GOLFUL FRANCEZULUI - NUDISM

COSTINESTI - PLAJA NUDISM GOLFUL FRANCEZULUI. 
Va rog sa postati impresii, pareri, fotografii, pentru a realiza la sfarsitul sezonului un articol despre aceasta plaja.

"www.ronudism.ro"

Hi,people!Cu riscul ca voi plictisi,va voi vorbi putin {...sau mai mult :) } despre experienta mea de nudist incepator si despre Golful Francez,asa cum il vad eu.               Am descoperit golful anul trecut (nestiind unde ma aflu de fapt),in timp ce exploram litoralul Costinestiului in ultima zi,eu fiind cazat in Neptun.Cand am vazut marea de oameni de la obelisc spre epava,am decis sa o iau spre sud la plimbare.Si am ajuns intr-un loc linistit,alta atmosfera...,exact ce cautam.Am mers textilist,dar am plecat nudist cu gandul ca voi reveni.                                                                                                                                                                                                                            ...Si,anul acesta,intr-o frumoasa zi de inceput de august,am venit pentru a doua oara la mare,iar prima zi ca nudist a inceput asa: Dupa 11 ore de condus noaptea,pe ploaie torentiala pe alocuri...,iata ca ajung in golf cam pe la 5 jumate, savurandu-mi cafeaua in asteptarea rasaritului.Nimic nu misca in jur,nici pe deal,nici in corturile de pe plaja,doar valurile,...cam mari,vuiesc spargandu-se de mal.La un momentdat,cand soarele se pregatea sa rasara,iese dintr-un cort un yoghin si isi face exercitiile[in putinele zile ce au urmat ne-am salutat].Soarele urca pe cer,iar treptat-treptat lumea se aduna.Langa mine se muta 3 fete ce practica si ele yoga se pare,doar cea mai tanara face asane.Cineva le abordeaza oferindu-le ceva...,iar ele refuza pe rand politicos.As vrea sa intru in apa dar...   In fine, ... inima-n dinti  :)  ,textila jos si ura!! Apa e faina,cerul senin,doar valurile-s cam mari.Chiar daca am facut sport e mai bine sa fiu prudent.Pe cand gandeam asa,iata ca una din fete ma depaseste in larg,parca era o sirena asa bine inota.Ies afara si vad ca se pregatesc si celelalte sa o urmeze,dar... :((( ,prima iese din   mare cu capul spart cerandu-si scuze celorlate ca le-a stricat ziua :(  .Pe cea mai tanara am vazut-o in ultima zi dupa amiaza,dar fiind cam timid n-am vorbit cu ea.As fi vrut sa o intreb de prietena ei,daca e bine,daca ramane cu cicatrice... :(.  Ne-am bucurat din priviri impreuna de valurile mai prietenoase si apa calda din ultima zi.Nu o sa uit bucuria multor persoane care stiau sa se bucure de tot ceea ce ne inconjoara{chiar de algele din apa!}.Cineva murea de dragul pescarusilor ce pluteau pe apa ca niste gainuse si intindea mana spre ei voind parca sa-i ia in brate.                       Golful Francez e un loc linistit unde se face naturism,un nudism autentic,n-am vazut nimic murdar acolo si m-am simtit acceptat de ceilalti cu toate stangaciile mele de incepator.Iar daca poti trece si peste celelate neajunsuri,cum ar fi prezenta textilistilor,mai cu seama a celor cu copii sau a celor care trec doar gura-casca pe faleza, golful e locul ce iti poate oferi liniste si relaxare.                                                                                                                                                                                                                      In concluzie,(ca m-am lungit prea mult) nu stiu cum e in alta parte ,ca n-am fost,poate voi incerca,dar din ce am mai citit pe forumuri,probabil voi alege tot Golful Francezului pentru vara viitoare.                                                                                                                                                                                                      P.S.Iertati-mi expunerea poate prea lunga si nostalgica...

Document.rtf3.7K66 downloads

Pentru noi rămâne plaja cea mai Ok pentru nudism.Nu am întâlnit incidente majore între oameni sau conflicte textiliști-nudiști.De când au fost puse anunțuri care marcau plaja ca o plaja de nudiști, numărul chilotarilor a fost in scădere .Ca minusuri ar fi mizeria care o lasă oamenii pe plaja (asta e o problema generală a plajelor de la noi) și insecuritatea mașinilor din pseudo-parcarea de sus.Intrarea in apa in partea de nord e mai accesibila ,cea dinspre sud fiind presărată cu stânci ,exista pericolul de mici accidentări.O sa atașez o poza la făcută la sfârșitul lunii august.

IMG_0369.JPG190K328 views

Multa lume in fotografie.

Mi-am propus in fiecare an sa ajung si aici dar pana acum inca nu am ajuns.

Poate 2018 sa fie cu noroc :)

"www.ronudism.ro"

Sorin, iti recomand plaja, atmosfera. Este altceva, dar eu simt din plin stand la cort pe plaja...

Incerc sa atasez si eu doua poze(sper ca voi reusi);una cu primul rasarit in golf si marea ,asa cum am aflat-o (pacat ca PET-ul acela strica imaginea),iar cea de a doua cu oamenii din golf,desi nu e cea mai sugestiva...

Fotografie029.jpg1.5M432 views

poza e facuta la sfarsit de august ,cand algele "invadasera" plaja ?

Prima,cea cu rasaritul,e facuta in 8 august,a doua pe 11,daca nu ma insel...,asa,mai spre seara;multi plecasera deja...

Pentru 2019, stie cineva noutati legate de Golf?

Pe intai iunie o sa trecem pe la golf .O sa punem o poza aici .

golful pustiu

poza nu se incarca

Some or all files upload failed

o fi prea mare

@ MsIR - asa mi s-a intamplat si mie, trebuie prelucrata si scazuta dimensiunea.

Chiar pustiu de tot in Golf? In ce perioada ati fost? Eu o sa ajung pe 20 iunie si ma cam retine ceea ce ai spus .

in weekend maxim 10 persoane.luni -marti  4-5

Am deschis un grup pe Facebook pentru Golful Francez.

Este un grup inchis dedicat nudistilor. 

Fiind pe FB este mai usor de urmarit eventualele noutati, sugestii, poze etc. Deasemenea se poate anunta perioada cand merge fiecare si asa se pot alatura mai multe persoane pentru a plati un drum spre mare sau pentru eventualele intalniri.

Se poate gasi cautand: Golful Francez - Naturism/Nudism

Nu merge sa găsesc grupul după căutarea pe care ai scris-o, probabil pentru ca e un grup închis.

Am fost și noi joi in golf, foarte frumos locul cu excepția algelor, data viitoare vin cu o grebla sa îmi fac curat în jur fără nici un mișto pentru ca merita locul sa fie curățit câte puțin de fiecare.

Am văzut și un grup cu rulota care a adus un plus de atmosferă locului, chiar frumos am sa mai revin

dacă este grup închis, trebuie să trimiți tu invitații pentru a se putea intra în grup. Am căutat și eu grupul dar nu l-am găsit. Facebook-ul nu-l afișează.

Untitled.jpg70.8K67 views

Golful a fost destul de animat week-end-ul ăsta. Păcat că încă sunt oameni care își lasă gunoiul acolo, în loc să îl ducă până la un cos de gunoi. 

Mie imi gaseste cautand simplu: Golful Francez 

Cel de care vorbesc are in coada (Naturism/Nudism).

Daca nici asa nu apare, ma cautati pe mine Florin Valentin (am la profil o poza din Golf), se poate da add la prieteni si va fac invitatie sau alte modalitati.

Atasez si un link dar nu stiu cat de mult ajuta:

https://www.facebook.com/groups/348740352659949/

Normal ca ajuta :) 

Am totuși rugămintea sa nu ducem traficul de aici pe Facebook, și asa tinde spre zero. 

"www.ronudism.ro"

Am ajuns in Costinesti acum 3 zile si am facut o zi plaja in golf Apa destul de murdara de la alge ( ppoate si ptr ca eramarea mai agitata), dar atmosfera fata de ceea ce am vazut la Eforie era placuta Majoritatea celor de pe plaja erau nud Doar vreo 3 familii de textilisti cu copii asezati in centrul nudistilor. Doar vreo 2 textilisti faceau ture pe marginea plajei de la un capat la altul :)) Per total mi-a placut

Nu are cum să nu îți placă in Golf...Referitor la ce zici că ai văzut la Eforie, din păcate anul trecut,am văzut o persoană și aici făcand la fel.In liniștea și atmosfera plăcuta a unei dimineți,aud în spatele meu vociferări nervoase.Un nene de vreo 60 de ani,cu fata de buldog,nu contenește a-și exprima nemulțumirea că el nu are unde să isî pună prosopul.In final îl pune în stanga mea,apoi brazdeaza plaja de la un capăt la altul in ritm alert cu capul pe sus si vioi, mai ceva ca girofarul politiei.Dupa vreo două sau trei ore se pune in sfârșit pe prosop și ce credeți că face? Începe a-și mângâia de zor prohabul cu privirea la cele două femei din dreapta mea.Intrucat soții lor nu au luat atitudine și l-au ignorat,am făcut și eu la fel retragandu-ma in cort sa nu mai vad spurcăciunea.Ce naiba,nu suntem animale sa ne dezlănțuim public niște impulsuri... Mai târziu a ieșit din nisip și a urcat pe aleea betonată, poate pentru o priveliște mai largă,continuand activitatea...E singura persoana pe care am văzut-o facand așa ceva în Golf Acolo atmosfera e una aparte,o simți.Cei care merg in Golful Francezului sunt oameni decenti și foarte respectuoși,dar mai vine câte unul ca cel de care va ziceam, din păcate. Nu stiu cum vor evolua lucrurile dacă o să vină mai multi textiliști sau persoane care nu au treabă cu naturismul.Momentan este foarte frumos in Golf și va recomand acest loc! Zile frumoase, concediu placut tuturor!

Nu are cum să nu îți placă in Golf...Referitor la ce zici că ai văzut la Eforie, din păcate anul trecut,am văzut o persoană și aici făcand la fel.In liniștea și atmosfera plăcuta a unei dimineți,aud în spatele meu vociferări nervoase.Un nene de vreo 60 de ani,cu fata de buldog,nu contenește a-și exprima nemulțumirea că el nu are unde să isî pună prosopul.In final îl pune în stanga mea,apoi brazdeaza plaja de la un capăt la altul in ritm alert cu capul pe sus si vioi, mai ceva ca girofarul politiei.Dupa vreo două sau trei ore se pune in sfârșit pe prosop și ce credeți că face? Începe a-și mângâia de zor prohabul cu privirea la cele două femei din dreapta mea.Intrucat soții lor nu au luat atitudine și l-au ignorat,am făcut și eu la fel retragandu-ma in cort sa nu mai vad spurcăciunea.Ce naiba,nu suntem animale sa ne dezlănțuim public niște impulsuri... Mai târziu a ieșit din nisip și a urcat pe aleea betonată, poate pentru o priveliște mai largă,continuand activitatea...E singura persoana pe care am văzut-o facand așa ceva în Golf Acolo atmosfera e una aparte,o simți.Cei care merg in Golful Francezului sunt oameni decenti și foarte respectuoși,dar mai vine câte unul ca cel de care va ziceam, din păcate. Nu stiu cum vor evolua lucrurile dacă o să vină mai multi textiliști sau persoane care nu au treabă cu naturismul.Momentan este foarte frumos in Golf și va recomand acest loc! Zile frumoase, concediu placut tuturor!

Mai este un tip care-si freaca "jucaria" pe acolo, un tip la vreo 40 de ani, cu barba. Acesta face naveta intre cele 2 capete ale Golfului si se uita insistent la doamenele  nud de pe plaja. Ultima data cand am fost in Golf , a urcat inaintea noastra si cand am ajuns sus, si-o freca acolo langa masina, uitandu-se la noi. Pe langa specia asta, mai sunt si cei care isi arunca gunoiul intre pietrele de langa aleea betonata, de parca acolo e cos de gunoi, si am vazut asta din partea unei persoane de sex feminin, ca doamna nu-i pot spune, trecuta de 50 de ani, care parea cu capul pe umeri, dar care, dupa de a terminat de mancat continutul din cutia de conserve a aruncat acea cutie intre pietre. 

Cu toate astea, Golful ramane locul nostru preferat pentru nudism. 

dupa descriere ne-am dat seama de cine este vorba

o privire plina de dispret din partea sotiei si data viitoare nu se va mai pune langa dvs.

Noi am dat peste un cuplu foarte recalcitrant ,mai ales el.

A vrut ca vecini sa dea muzica mai incet(Nu erau manele, era PROFM),ba sa împiedicat de masina noastră...ii trebuia pista de 3 m lățime ca nu putea trece cu bicicleta...

Si bineinteles binevoitori hoti care au facut nefericiți 2 oameni...

Odată nudisti de pe acest site erau mai comunicativi...Dar a fost odată demult...

Salutare. A fost cineva cu cortul, sezonul acesta, in Golful Francezului? Cum se prezinta plaja fata de anul trecu? E loc pentru corturi? Dau o bere cui imi va raspunde :) 

Ionut 25  este  loc de  cort  dar au  inceput  s a apara  si  hoti

In  urma  cu  2 saptamani  au  fost  2  vizite  in  2  zile care  s-au  lasat  cu  furt  de  bani  si  masini  sparte

Asa  ca  ai  grija

Multumesc.....de vent vin cu trenul dar sa nu fure din cort si sa ma lase in......fundul.gol :))

Ionut 25  este  loc de  cort  dar au  inceput  s a apara  si  hoti

In  urma  cu  2 saptamani  au  fost  2  vizite  in  2  zile care  s-au  lasat  cu  furt  de  bani  si  masini  sparte

Asa  ca  ai  grija

Cand au fost spargerile, noaptea?

Am fost si eu pe 5-6 iulie. Era putina lume, majoritatea nudisti. Plaja curata, apa buna. Mi-a placut. 

A fost cineva de curand prin Golf ?

Cum se prezinta plaja ?  Se mai poate sta cu cortul ?

Sâmbătă erau aproape 30 de corturi cu cele 2 de pe deal.Plaja e ok.

Am fost la sfarsit de august / inceput de septembrie in Golf !

Incep cu lucrurile neplacute:

1) intr-o noapte au venit hotii (si la corturi, dar mai mult ii interesau masinile).

A fost razie mai mare, ca au spart in aceeasi noapte si masinile din 23 august.

2) am avut pe plaja si un individ (gras, tuciuriu, cu masina cu numere de Neamt) care alterna plimbarea pe faleza cu momente in care se aseza pe stanci si facea "joc de mana"

..................

DAR au fost si parti bune:

Plaja a fost mai curata decat anul trecut: am strans doar 3 saci de gunoi (din zona stancilor)., comparativ cu anul trecut cand am strans vreo 15 saci,

Plaja s-a marit in lungime cu cativa zeci de metri.

Nudistii sunt in numar destul de mare, (si mai sunt destui si pe plaja de la 23 august).

Am avut o experiență-surpriză anul trecut în Golful Francez,dacă nu mă înșel chiar in prima zi când am ajuns. Era dupa ora 9 seara,pe înserat,când 3 bărbați de vârste diferite s-au aruncat în valuri,la balaceala. Inotau, vorbeau și se distrau...când observ în spatele lor ceva sărind din apă. Mi -am dat seama că nu poate fi decât un delfin,deși nu mai văzusem în realitate nici unul. Brusc am pus mâna pe telefon să îl filmez. Mă miram cum de nu îl văd cei 3 fiindcă înota în jurul lor și nu știam cum să fac ,să-i atentionez sau să surprind momentul când avea să iasă din apă din nou.Până una alta ,ei au ieșit la mal,iar spre surprinderea mea am văzut delfinul apropiindu-se în urma lor până la aproximativ 7-8 metri de mal. Am trăit o senzație unică de neuitat și mă gândesc deseori la aceste minunate ființe și la dorința lor de comunicare cu omul și de câtă responsabilitate ar trebui să dea dovadă omul pentru a avea grijă de tot ce ne înconjoară!

Din pacate nu prea avem grija de restul, noi oamenii :(

"www.ronudism.ro"

Bine v-am gasit!

Am gasit forumul cautand o plaja de nudisti in tara. Din pacate, asa cum era pe vremuri la 2 Mai nu mai exista: corturi pe plaja, fara textilisti, fara spargeri noaptea ...

De asta ma gandesc sa iau o cazare in apropierea golfului francez, nu am fost niciodata acolo. De asta v-as intreba: la ce distanta sunt terase de la care sa poti lua un suc sau sa mananci ceva? Stie cineva cum e anul asta acolo?

Multumesc!

Am fost aproape de plaja acum 6-7 ani.

Mi se pare destul de departe de terase, dar poate au mai construit ceva în zona. 

Cred ca 20 minute pana la cea mai apropiată terasă.

"www.ronudism.ro"

Vrem sa mergem si noi, pentru prima data, in Golful Francezului, incepand de vineri, 26 iunie. Ne ingrijoreaza treaba cu hotii, speram sa nu avem probleme de genul. Vom fi cazati in Neptun si o sa venim in timpul zilei. Ne bucuram sa fim aici cu voi!

Am fost astazi pe la ora 16 in golful francez si era pustiu.

Salutare! Am inteles ca nu este nimeni in golf,daca suntem cazati in Costinesti,unde mai putem face plaje nud?

La epava sau mai sus de epava vreun km mai este un golf larg in care se facea nudism acum 2 ani, dar intrarea in apa e cu multi bolovani acolo, sau la 23 August, noi am fost cu cortul acolo acum 4 ani. Recomand masina si pt nordul epavei e drum pe faleza si obligatoriu pt 23 August din Costinesti.

Era pustiu ...din cauza vremi ...de săptămână viitoare venim si noi ...

Salutare! Am inteles ca nu este nimeni in golf,daca suntem cazati in Costinesti,unde mai putem face plaja?

O idee buna este Plaja Pescarus. Este marcata pe gmaps. 

Accesul se face dinspre Costinesti sau dinspre Olimp,Se poate parca intre calea ferata si baracile pescarilor, apoi se coboara pe pe plaja printre baraci si se merge spre Costinesti pana se depasesc baracile. Intrarea in apa in zona este OK.

Va multumim celor care ne-ati dat indicatii pt plajele din jurul Costinestiului,ne-am intors f dezamagiti,am stat 2 zile pe litoral si nu am putut intra in apa din pricina mirosului si a murdariei din apa.Am fost in sud ,in renumitului golf al francezului,apa la fel de murdara si plina de alge moarte,barbati singuri care se tot perindau prin preajma femeilor,ni sa parut un loc nu prea adecvat pt a te simtii confortabil in piele goala. Am facut plaje pana la urma in nordul statiunii,dupa epava,sunt cateva plaje mai discrete si unde intradevar poti sta gol in largul tau dar,apa infecta,miroase a hazna,uitandu-ma de-a lungul tarmului am vazut locuri in care se deverseaza frecvent dejectiile din vitanje,sa nu mai vb de conductele din orasele de pe tarm prin care se varsa in mare toata mizeria,noi neavand statii de epurare,secolul 21,bunul simt si curatenia sunt departe de noi. Asa ca dragi nudisti care mai sunteti,acesta a fost scurta noastra iesire pe litoralul nostru dupa 10 ani de absenta,nu numai ca nu sa schimbat nimic,dar am constatat ca locurile de plaje sunt si mai murdare,mentalitatea si nesimtirea unora dintre noi care arunca gunoaie peste tot in jurul lor,si mai mare,iar de bunul simt nu mai vorbim. Asa ca la noi in Romania secolului 21 mai indicat este sa faci plaje nud in bucatarie,sufragerie cand le doarme sotia,cum posteaza unii poze pe aici,chiar nu mai sunt de condamnat pt acest lucru. Ramanem in continuare plajelor din Grecia si mai ales din Bulgaria.

Eu rămân fan 2 Mai.

Da, plaja e mică, intrarea în apa cu pietre dar oamenii au rămas mereu deosebiți. 

"www.ronudism.ro"

Suntem in Golful Francezului pana in 21.08.2020.

Cea mai mare greseala sa faci plaja in nordul Costinestiului, imediat dincolo de epava. Acolo se varsa in mare toata canalizarea din Costinesti.

In golful francezului nu sunt decat problemele cu algele, la care unii sunt foarte sensibili la miros. Uneori cand ploua mult, apa care se scurge de la groapa de gunoi a Costinestiului, situata aproape de DN se scurge si catre golf, ceea ce poate aduce neplaceri mai mari de miros decat algele. personal prefer algele decat tampoanele uitate de dive prin apa sau pe plaja, lucru intalnit in cateva locuri pe litoralul romanesc.

Autoritatile au partea lor de vina si mai ales pentru ca permit turistilor romani, nudisti sau textilisti sa se comporte ca porcii, atat la mare cat si in viata de zi cu zi.

in schimb laudam turismul in afara fiindca e mai usor sa fi civilizat acolo decat la tine in tara.

A fost cineva de curand prin Golf ?

Cum se prezinta plaja ?  Se mai poate sta cu cortul ?

Alge , îngust dacă sunt valuri îți inundă cortul :))

Salutare. Am atașat câteva poze făcute la finalul săptămânii trecute în Golful Francezului. Pe partea stângă plaja s-a ingustat, dar s-a mărit in dreapta...