Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  RONUDISM Help
 

CATEGORII DE UTILIZATORI

In cadrul site ului comunitate.ronudism.ro exista urmatoarele categorii de utilizatori:

  • Vizitator - Un utilizator vizitator, este un utilizator care nu a realizat un cont in cadrul siteului. Acesta are acces la VIDEOS, EVENTS, POLLS, SOUNDS, FORUM fara a putea posta informatii in cadrul siteului. De asemenea, acesta are acces sa previzualizeze informatii din restul categoriilor siteului. Pentru a testa ce poate vedea un vizitator, puteti sa va delogati de pe site si sa navigati sectiunile siteului.
  • Promotion - Fiecare utilizator este "promotion" dupa realizarea contului. Pentru ca un utilzator sa devina PROMOTION mai trebuie sa acceseze adresa de email pentru a confirma realizarea contului si faptul ca adresa de email apartine utilizatorului. Utilizatorul PROMOTION are acces la sectiunile utilizatorului VIZITATOR + poate accesa forumul si posta informatii, are acces la SHOUTBOX si CHAT, poate previzualiza profile si fotografii ( in functie de setarile folosite de persoanele care au postat fotografiile )  Pana la aprobarea contului de catre un administrator, acesta ramane "PROMOTION" Daca contul dumneavoastra nu este aprobat in 24 de ore, este posibil ca acesta sa nu respecte regulamentul site ului care poate fi citit accesand adresa ronudism.ro/regulament
  • Standard - Dupa aprobarea contului de catre un administrator acesta devinde un cont STANDARD, accesul este posibil la toate sectiunile site ului ( cu exceptia zonelor rezervate pentru administrare/moderare )
  • Certificat - Un utilizator se poate certifica urmand indicatiile de pe FORUM. Un utilizator certificat va avea mentiunea "UTILIZATOR CERTIFICAT" in cadrul profilului personal.

Orice utilizator de internet are acces neristrictionat la siteul RONUDISM.RO si RONUDISM.COM

 

PS: Aceste informatii sunt inferioare regulamentului ce se regaseste la adresa ronudism.ro/regulament si au titlu orientativ. Siteul este in teste si exista posibilitatea sa apara erori de functionare. Va rugam accesati regulamentul site-ului de fiecare data cand aveti nelamuriri la conditiile si regulamentul de functionare a site urilor RONUDISM.

 

"www.ronudism.ro"

Buna ziua , am facut cont pentru a ne inregistra pe acest site din pacate nu am primit email ul de confirmare si oberv ca acest cont este Inca "promotion" as vrea sa stiu daca am urmat pasii bine si daca trebuie sa mai adaug ceva

zi buna va dorim !

Bun venit in comunitatea RONUDISM. Contul dumneavoastra a fost aprobat. Imi cer scuze pentru intarziere.

"www.ronudism.ro"

Salut, am creat un alt cont intrucat cu cel vechi (bogdansb) nu am putut sa ma mai conectez de mult timp, iar cand incercam sa recuperez parola, mi se solicita sa completez campul "captcha" care nu aparea afisat pe site. Am incercat cu mai multe browsere, dar degeaba. Presupun ca a fost o problema tehnica ...

Acum, cu noul utilizator, ce trebuie sa fac pentru a putea accesa restul profilelor ? Orice profil incerc sa accesez primesc YOUR CURRENT MEMBERSHIP (PROMOTION) DOESN'T ALLOW YOU TO VIEW PROFILES.

Multumesc.

 

Buna ziua,

Contul a fost modificat si este in categoria standard. Va rog sa ne anuntati daca nu aveti acces la sectiunile site-ului.

"www.ronudism.ro"

Am creat un nou cont si nu mai am cum sa vad profilele utilizatorilor? la fel ca la colegul de mai sus.

Buna ziua,

Un mesaj a fost retrimis catre dumneavoastra acum 7 zile.

Va rog sa accesati o fotografie, de exemplu http://comunitate.ronudism.ro/m/photos/view/20180629-085919-2020-05-12 , si alegeti optiunea "set as avatar"

O noua pagina se va deschide, alegeti din nou "set as avatar" (in aceasta etapa, inainte sa alegeti "set as avatar" puteti selecta cu ajutorul cursorului o portiune din fotografie care sa devina noul avatar, astfel incat sa nu se vada doar burta) 

 

"www.ronudism.ro"

Buna ziua,

 

Am incarcat poza si astept aprobarea.

 

Multumesc! :)

Buna ziua...am creat cont si se pare ca suntem in categ PROMTION...cum pot trece la categ STANDARD...nu am primit mail cu cod de confirmare

si eu am aceeasi problema nu am primit email de activare pentru a trece de PROMOTION la standard

Liviu și Tristan, bun venit în mica noastră comunitate. 

Conturile sunt modificate manual de către un administrator, dacă îndeplinesc condițiile. 

Ambele conturi sunt Standard acum, cu acces nelimitat la secțiunile site ului. 

Rugămintea mea, Liviu, este sa accesezi propria fotografie și sa apeși pe butonul "set as avatar" din partea dreapta a fotografiei. Dacă întâmpini probleme te aștept cu unesaj privat. 

"www.ronudism.ro"

Buna ziua,ce conditii trebuie sa indeplinim pentru a interactiona cu ceilalti,vedea fotografii ,mesaje etc...Multumim anticipat!

 

Pana la aprobarea contului de catre un administrator, acesta ramane "PROMOTION".

 Bună! Asteptam un semn.

Contul a fost aprobat. 

Bun venit în mica noastră comunitate. 

"www.ronudism.ro"

 

Contul a fost aprobat. 

Bun venit în mica noastră comunitate. 

 Mulțumim, bun găsit!

Buna ziua! Am creat contul si inca nu am primit acceptul. Am primit doua mailluri dar cand apas pe Promotion nu se intampla nimic. 

Va multumesc!

Asteptam si noi un semn.

Buna! Imi aprobati va rog si mie contul?

Bun venit în mica noastră comunitate! 

"www.ronudism.ro"

Buna ziua. 

Avem contul făcut recent ( de 4 zile) cu unele modificări aduse pe parcurs pentru a se alinia la cerințele regulamentului, însă contul este tot în categoria Promotion. (Posibil sa fi omis ceva?) Mulțumim anticipat!

Salut. Se poate aproba contul, va rog frumos?

Salutare!

As dori si eu aprobarea contului va rog. 

Mersi