Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

Baile Reci - Eforie Sud

Buna!

A fost cineva anul acesta la Baile Reci - Eforie Sud? Am gasit un link unde arata ca s-au modernizat si in plus dupa indicatoarele pe o poza s-ar intelege ca nudistii ar fi la comun? 

https://www.eforieonline.ro/bai-reci-la-namol-eforie-sud.html

 

Screenshot_5.png447.4K9 views

Separat!

Nu îmi dau seama când este postat anunțul. Se spune ca este "nou construit" și atunci nu are cum sa fie Băile Reci de stat. Nici din poze nu mi se pare ca seamănă. 

Poate ne spune cineva care a fost anul acesta. Eu am fost acum 2 ani la Băile reci și nu recunosc locația din poze.

"www.ronudism.ro"

Este un indicator ''Plaja pudici'' într-o poză pe site-ul respectiv... Nostim!

Am sunat la nr de tel dat pe ei a raspuns o doamna foarte amabila si a spus ca zona de nudisti este separat.Am intrebat daca cunoaste notiunea de nudisti ca daca este separat este doar un solar de femei respectiv barbati.Am intrebat de ce nu au mai tras un gard sa fie femei si barbati nud din motive de economie sau daca exista vreo lege sa nu -i lase?A raspuns ca nu au avut loc suficient.Locatia este la iesire din Eforie Sud spre Tuzla constructie noua.Mi-a parut rau ca au ramas la fel de incuiati ca aproape toti din zona respectiva.Cei de la Eforie nord(baile reci) isi fac reclama ca este singurul loc de pe litoral unde se poate face nudism legal dar ce nudism este acela daca Eu calatoresc 900 de km sa stau la barbati si sotia la femei vreo 3 ore pana sa se usuce namolul pe mine?Ne vorbind ca trebuie sa apelez la un strain sa ma faca pe spate cu namol sau sa ma spele in lac.Acum doi ani am fost la BAILE RECI din Eforie nord si era femei separat barbati iar la mix era afisat toples interzis amenzi usturatoare.A venit un cuplu de Italieni si doanma in tanga si fara sutien sa dat cu namol fara griji.Eram curios cum ii explicau ca nu are voie sa stea neagra de namol doar cu sutien.Restu doamnelor se chinuiau sa bage namolul sub sutien situatie chear penibila.Cand am povestit unui localnic de faza cu amenzi de tolpes taman la namol a raspuns ca cum cred eu sa fie femeia fara sutien ca sant si copii acolo.De suparare lam intrebat daca in partea asta de tara copii au supt de la tata ca nu au vazut un san.Si ironia a fost ca discutia cu localnicul a fost pe plaja La Ciocane eu nud el inbracat.