Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

Asociatii de nudisti? - part 3

sau totul se discuta idoar n grupul creat de Silviu pe facebook?

 

soare

Este grup special. Se discuta acolo.

"www.ronudism.ro"

Grup? Ce grup?

Pe facebook innocent

"www.ronudism.ro"

Grupul : https://www.facebook.com/groups/1209278119147279/

In principiu asteptam ultimele modificari la statut de la Silviu iar eu am propus organizarea intalnirii in februarie pentru a putea indeplini toate conditiile pentru depunerea documentelor de infiintare, stabilirea presedintelui si a membrilor fondatori, etc.

care e varianta de statut la data de azi 8 ianuarie 2017?

 

soare

"Nudismul e legat de plaja in general"

Nu ştiu dacă-i chiar aşa, dar oricum termenul pe care s-a mers - naturism - sunt destul de sigur că nu e. Eu înţeleg că naturiştii susţin că nuditatea ar trebui să fie starea continuă a tuturor (când vremea de afară o permite), inclusiv acasă, pe stradă, la cumpărături, oriunde. De-asta naturiştii îşi fac staţiuni sau sate de vacanţă întregi în care să poată fi naturali non-stop. Deci dacă numele asociaţiei rămâne cel propus, nu cred că se va putea argumenta că ea trebuie să se ocupe numai de chestiunea locurilor de plajă.

S-a stabilit ca intalnirea pentru infiintarea asociatiei sa fie pe 11 martie, mai ramane sa alegem locul :) Ii rog pe cei care sunt dornici sa participe sa-l contacteze pe Silviu Sb in privat si sa-i comunice pentru a fi trecuti pe lista.

cate persoane au confirmat participarea?

 

soare

aminteles ca pe 11 martie  se constitie grupul de lucru pt inregistrare AND  cine ne reprezinta ?  Silviu ?

 

soare

În data de 11.03.2017 a avut loc prima întrunire a viitoarei ANR, la AFI Cotroceni - restaurantul "La Plăcinte". S-au făcut unele modificări la statut ce vor fi comunicate tuturor, s-a adoptat noua siglă a ANR și a fost desemnat responsabil pentru obținerea personalității juridice Alin. De asemenea, s-a stabilit o întâlnire peste două săptămâni la Cluj, pentru cei interesați care nu au putut participa cu această ocazie. Au participat, în ordinea în care apar în poză de la stânga: Sorin, Cristi, Ștefan, Alin, Subsemnatul, Sorin N, Dan, Florin și Eugen, care a făcut poza și din păcate nu apare, dar apare în poza următoare :-)

Adică aici.

Ce vesti mai sunt?

"www.ronudism.ro"

Asteptam raspuns de la SGG. Actele sunt depuse de 45 zile.

Ce oameni. :( Nu se consideră avizul acordat (tacit) sau asta se pune numai la legi? :))) 

In cazul nostru, eram obligati sa depunem actele in maxim 30 zile, si ei au acelasi tremen pentru raspuns dar se pare ca nu tine nimeni cont.

Au dat vina pe Guvern cu schimbarea care o stie toata lumea. Totusi trebuie sa ne aducem aminte ca traim in Romania.

 

Nu vreau sa par exagerat, dar eu as pune cativa la zid pentru exemplu....

Pentru cei interesaţi, apelul privind Asociaţia Ronaturism (ARN) se va judeca în Cluj pe data de 25.01.2018. Sper să revin cu veşti bune.

Sper că ceea ce se spune despre clujeni să fie adevărat, adică că-s open mind și deschiși la nou. Vă țin pumnii ca să ne aduceți vești bune.

NO... Hai Romania!

Asteptam vesti bune cool

"www.ronudism.ro"

Sa nu mori asteptand

La multi ani, ARN!!!

"www.ronudism.ro"

Și noi(el) cândva am făcut parte din acel grup. App.pana la ce data se plătesc cotizațiile pe anul 2021 (tarif cuplu) Mulțumim! 

Grupul de Facebook sau din asociație?

Cred că au anunțat pe site ul asociației.

Dacă găsesc, postez.

"www.ronudism.ro"

https://inf-fni.org/federations/