Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA
 

17-20 August pe plaja!

In perioada mai sus amintita voi fi prezenta: 17 august pe plaja corbu, iar de pe 18 pana pe 20 voi avea cazare in vama veche. Pot sa mai vin pe plaja la costinesti sau eforie nord asta doar daca sunt membri de pe forum si vor sa ne intalnim, (2 mai ul este aproape deci automat si acolo voi fi prezenta) asa ca propun sa spuna toata lumea care va fi in perioada aceea la mare cand si unde sa ne gasim :)

eu o sa fiu din 20 iulie dar fac un efort si daca am concediu vin si-n 18-20 iullie ne vedem in vama iti confirm in august

Buna. Ne vedem ! 

Speram sa fim prezenti pe litoral in aceea perioada....și să ne cunoaștem....

La costinesti pierdere de timp epava zonă mică de plajă si bolovani iar la golful francez mizerie , plaja ingusta si cand am fost la sf de iunie erau multe alge !

so...ne apropiem incet, incet de august? nimeni nu se mai baga?

ma bag eu inm vama

 

Si eu voi fi prezent in vama de pe 16. Ne putem vedea si la corbu pe 17.

Dupa planurile de vacanta ,in perioada mentionata,am sa fiu si eu pe litoral.

Haide ca usor usor ne strangem :) Cu o saptamana inainte tuturor care veniti am sa va las pe privat nr meu de wapp si poate facem o conferinta cu toti ca sa stabilim exact locurile, evident cred ca putem sa facem asta si aici sa stim in mare parte :)

Pe 17 aygust putem veni si noi la Corbu, poate si in Vama, daca ne strangem mai multi. Ar fi foarte frumos sa ne strangem mai multi.

Eu sant din 10 pana in 17august in eforie nord.