Latest Posts (a real-time view of activity)
 
Venim si noi, cu siguranță ne vedem acolo. 
15h ago
Mersi de raspunsuri. Mie mi-e groaza de caini vagabonzi-agresivi, dar daca e safe am sa-mi incerc norocul sambata, daca-s apt dupa noaptea la Bontida :)) 
19h ago
Din pacate cam putine cupluri frecventeaza Baile Someseni.Intr-un fel e de inteles-cand vezi ca locul e plin de barbati singuri nu prea mai ai curajul sa mergi daca esti un cuplu.Ce nu inteleg este ca si la Cluj sunt multi nudisti,cupluri,care doresc sa afle despre asemenea locuri si sa si socializese,dar cand le propui o iesire nu raspunde nimeni.Sa fiu bine inteles-propunerea de iesire fiind facuta de un cuplu nu de un barbat singur.
20h ago
← Revista Presei dezbracate - part 2
1d ago
Revista Presei dezbracate - part 3 →
1d ago
http://vacantalamare.stirileprotv.ro/stiri/imagini-de-pe-singurele-plaje-pentru-nudisti-din-romania-reactia-unei-femei-am-ramas-cu-gura-cascata.html 
1d ago
19 - 21 iulie suntem la Sziki. Ne intalnim cu prieteni romani cu care ne-am cunoscut pe plaja, dar nu au cont aici. Daca vine cineva de pe site, cu drag sa ne cunoastem!
1d ago
Buna. La bazine mai demult umblau si cupluri, acum nu stiu. Eu am fost de cateva ori, nu e nici o primejdie. 
1d ago
Buna Sicko78!E dedstul de sigur la fostele bai Someseni.Sambata e aproape sigur ca nu o sa fi singur acolo la plajaSunt 2 locuri unde se face plaja in mod obisnuit-la fostele bazine unde cobori de pe alea principala,treci printe bazine si o iei in stanga.Celalalt loc unde se face plaja este in spatele fostei centrale.Acolo ajungi daca o iei pe cararea ce coboara pe langa ruinele fostelor sali de tratament.Daca arunci si o privire pe google map o sa te descurci mai usor.Daca esti hetero sexual un inconven
1d ago
In Cluj pt electric Castle, as face o plaja nud sambata. Aveti alte sugestii in afara bailor someseni? Daca nu, e safe sa merg acolo singur? :-)
2d ago