Latest Posts (a real-time view of activity)
 
Si gata ultimul concediu pe anul asta ieri m-am intors din renumita insula mykonos . Cazarea am avuto in camping paradise beach , pe 4 noptii de cazare am dat 100 de euro iar pe avioane in jur de 160 de euro ! Vremea buna de plaja , apa limpede , un pic cam uda la inceput Dar dupa ok . Am fost si la super paradise beach si in paranga trei plaje Misto , Dar putini nudisti mai mult textilisti , in unele momente ale zilei eram singurul nudist pe plaja iar restul textilisti , Dar nu am avut nici o discutie c
6d ago

d

Sunt destule plaje frumoase pentru nudism pe insulele grecesti din Marea Ionica
6d ago
Hmmm...... noi, pentru sezonul viitor ne gandim sa mergem ori la Nisipurile de aur ori la Koversada.  P.S. Unde ati facut rezervarea? Pe site-ul lor?
12d ago
Cineva amator pentru a merge impreuna cu noi la inceputul lunii septembrie in kovessada villas park ? Mentionam ca noi ne-am facut rezervare 5 zile,de pe 8 sept si ne costa 47 de euro camera de 2 persoane cu demipensiune pe noapte.
12d ago
Bun venit tuturor în mica noastră comunitate. Silviu , conturile sunt la început promo pana le aproba un administrator.  Nu trebuie sa plătești nimic, accesul este gratuit.  Nu exista locație pentru nudism în București . Unele persoane merg în Delta Văcărești dar eu nu am îndrăznit :)
13d ago
Mulțumesc ca ne ai spus mereu cum a fost. Sper ca ai avut o vara frumoasa 
13d ago
  Ok azi plec în mykonos Cazarea o am în paradise beach în camping o sa merg langa e plaja super paradise beach si în alte locuri unde se face plaja nud !  ai gresit insula :)))) Paradise beach este in Thassos :)))
13d ago
Salutare tuturor,  Am inceput sa practic nudismul acum 2 ani la vecinii nostrii bulgari. Imi place si vreau sa continui. In bucuresti pe unde se practica nudismul?  
13d ago
Ok azi plec în mykonos Cazarea o am în paradise beach în camping o sa merg langa e plaja super paradise beach si în alte locuri unde se face plaja nud !
13d ago

f

Aș dori ”să sar în apărarea” Paradise Beach. Este o plajă care merită încercată off season dacă doriți să stați pe porțiunea cu nisip. În sezon acolo e măcel, stau ca sardinele în conservă și în opinia mea nu merită, îmbrăcat sau dezbrăcat, de niciun fel. În sezon porțiunea pentru nudiști este cea stâncoasă, cam de la jumătatea ei, unde încep stâncile plate și puteți vedea o inscripție gen nudist only făcută cu vopsea pe stâncă și mai multe panouri prinse de copaci. Intrarea în apă se face ușor, dintr-un
13d ago